Witcher 3 Nasıl?

Emrergnc

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim olmadığından bir yığın oyunu oynamadım ama bu oyunun çok özel olduğunu ve kesinlikle YouTube'den izlemeyip kendim deneyimlemem gerektiğini söylemişlerdi. Spoiler vermeden oyunun güzel yönlerini söyleyebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel yönlerinden ziyade kötü yönünü söylemek lazım ancak bence yok. Sadece oyna başka bir şeye ihtiyacın yok :)
Kötü yanı Kızılgöz'ün her 10 saniye de bir yerin dibine girmesi ya da başının üstünde gitmesi :D
Arkadaşlar sistemim olmadığından bir yığın oyunu oynamadım ama bu oyunun çok özel olduğunu ve kesinlikle YouTube'den izlemeyip kendim deneyimlemem gerektiğini söylemişlerdi. Spoiler vermeden oyunun güzel yönlerini söyleyebilir misiniz?
Oyun muazzam. Bana göre PC'de ki en iyi oyundur kendisi. Fakat izlemek sıkabilir çünkü oyunda çok envanterle uğraşıp, okuma yapman gerekiyor. Yine de başka şansın yoksa kesinlikle izle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı