munzay Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1.332 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #61 pwfa dedi: Online olarak CoD Warzone, Apex Legends, Valorant, LoL, PUBG gibi oyunlar oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Dinimizde yasak olan sebepsiz insan öldürmeye özendiren oyunlar oynamaya devam et
pwfa dedi: Online olarak CoD Warzone, Apex Legends, Valorant, LoL, PUBG gibi oyunlar oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Dinimizde yasak olan sebepsiz insan öldürmeye özendiren oyunlar oynamaya devam et
pwfa Hectopat Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 197 3 Ağustos 2022 #62 munzay dedi: Dinimizde yasak olan sebepsiz insan öldürmeye özendiren oyunlar oynamaya devam et Genişletmek için tıkla... Oyunlardan özenip adam öldürceksen senin sorunun.
munzay dedi: Dinimizde yasak olan sebepsiz insan öldürmeye özendiren oyunlar oynamaya devam et Genişletmek için tıkla... Oyunlardan özenip adam öldürceksen senin sorunun.
munzay Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1.332 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #63 pwfa dedi: Oyunlardan özenip adam öldürceksen senin sorunun. Genişletmek için tıkla... pwfa dedi: İşin aslı hikayesi dinimizde yasaklı olan büyülere özendiren, Genişletmek için tıkla... Oyunlardan özenip büyü yapacaksan senin sorunun. Gördüğün gibi fikirlerin tam oluşmamış daha kendinle çelişiyorsun fikirlerin oluşunca yazarsın.
pwfa dedi: Oyunlardan özenip adam öldürceksen senin sorunun. Genişletmek için tıkla... pwfa dedi: İşin aslı hikayesi dinimizde yasaklı olan büyülere özendiren, Genişletmek için tıkla... Oyunlardan özenip büyü yapacaksan senin sorunun. Gördüğün gibi fikirlerin tam oluşmamış daha kendinle çelişiyorsun fikirlerin oluşunca yazarsın.
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 3 Ağustos 2022 #64 pwfa dedi: Enis Kirazoğlu izlemeyi acilen bırakman lazım. Genişletmek için tıkla... Witcher dünyası evrensel bir dünya. Burada Türkiye'de takılıp kalman yanlış. Bu oyunu ve evreni öven tek kişi Enis Kirazoğlu değil.
pwfa dedi: Enis Kirazoğlu izlemeyi acilen bırakman lazım. Genişletmek için tıkla... Witcher dünyası evrensel bir dünya. Burada Türkiye'de takılıp kalman yanlış. Bu oyunu ve evreni öven tek kişi Enis Kirazoğlu değil.
pwfa Hectopat Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 197 3 Ağustos 2022 #65 munzay dedi: Oyunlardan özenip büyü yapacaksan senin sorunun. Gördüğün gibi fikirlerin tam oluşmamış daha kendinle çelişiyorsun fikirlerin oluşunca yazarsın. Genişletmek için tıkla... Ben oyundan görüp büyülere özendiğimi söylemedim. Ama oyunda büyü var sonuçta. Bir Matmazel dedi: Witcher dünyası evrensel bir dünya. Burada Türkiye'de takılıp kalman yanlış. Bu oyunu ve evreni öven tek kişi Enis Kirazoğlu değil. Genişletmek için tıkla... Bence de witcher 3 en iyi oyun.
munzay dedi: Oyunlardan özenip büyü yapacaksan senin sorunun. Gördüğün gibi fikirlerin tam oluşmamış daha kendinle çelişiyorsun fikirlerin oluşunca yazarsın. Genişletmek için tıkla... Ben oyundan görüp büyülere özendiğimi söylemedim. Ama oyunda büyü var sonuçta. Bir Matmazel dedi: Witcher dünyası evrensel bir dünya. Burada Türkiye'de takılıp kalman yanlış. Bu oyunu ve evreni öven tek kişi Enis Kirazoğlu değil. Genişletmek için tıkla... Bence de witcher 3 en iyi oyun.
GeraltOf_Rivia Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 589 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #66 pwfa dedi: Bence de Witcher 3 en iyi oyun. Genişletmek için tıkla... Kabul etmen güzel oldu. Evet en iyi oyun Witcher 3
pwfa dedi: Bence de Witcher 3 en iyi oyun. Genişletmek için tıkla... Kabul etmen güzel oldu. Evet en iyi oyun Witcher 3
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.205 Çözümler 10 3 Ağustos 2022 #67 GeraltOf_Rivia dedi: Kabul etmen güzel oldu. Evet en iyi oyun Witcher 3 Genişletmek için tıkla... RDR2 den sonra tabiki. 1-RDR2 2-W3
GeraltOf_Rivia dedi: Kabul etmen güzel oldu. Evet en iyi oyun Witcher 3 Genişletmek için tıkla... RDR2 den sonra tabiki. 1-RDR2 2-W3
GeraltOf_Rivia Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 589 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #68 Saitama1 dedi: RDR2'den sonra tabii ki. 1-RDR2 2-W3 Genişletmek için tıkla... RDR2'de güzel oyun kişiden kişiye değişir.
Saitama1 dedi: RDR2'den sonra tabii ki. 1-RDR2 2-W3 Genişletmek için tıkla... RDR2'de güzel oyun kişiden kişiye değişir.
pwfa Hectopat Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 197 3 Ağustos 2022 #69 GeraltOf_Rivia dedi: Kabul etmen güzel oldu. Evet en iyi oyun Witcher 3 Genişletmek için tıkla... Katılıyorum sana Geralt en iyi oyun karakteri.
GeraltOf_Rivia dedi: Kabul etmen güzel oldu. Evet en iyi oyun Witcher 3 Genişletmek için tıkla... Katılıyorum sana Geralt en iyi oyun karakteri.