Witcher 3 ne zaman çıktı?

Grafik güncellemesi gelecek ancak RT gelir mi bilmiyorum, gelebilir.
Aslında tam tersi diye biliyorum RT kesin, genel grafik güncellemesi hakkında resmi bir şey yok sanırsam.

Bu sene geleceğini düşünmüyorum açıkçası. Daha CP2077 için ek paketler ve bir iki büyük güncelleme gelecek. 2022’nin ilk yarısına kadar çıkmış olur büyük ihtimalle.

Siz Witcher ile ilgili bilgili bir abiye benziyorsunuz, Witcher 4 tahmini ne zaman gelir?

Şu anlık kesin bir açıklama yok. Çıkıca hakkında da bilgi yok. CD project Red şu an cp 2077 üzerine yönelmiş durumda ve hacklenme olayından sonra sıkıntılı durumlar yaşıyorlar. Belki bu işin altından bile kalkamayabilirler.

Siz Witcher ile ilgili bilgili bir abiye benziyorsunuz, Witcher 4 tahmini ne zaman gelir?
CDPR gelecek diye bir açıklama yapmıştı sanırım, ben yakın tarihte geleceğini düşünmüyorum.

Zaten 6 sene önce çıkan Witcher 3 için bile grafik güncellemesi geliyorsa CDPR hala bırakmamış demektir Witcher'ı.

Yalnız yeni oyun Ciri olursa güzel olur.
Ben daha çok Vesemir'in gençliğini istiyorum, Geralt'ı Visenna'dan alıp Kaer Morhen'de mutasyonlara sokup eğitmesi vesaire. Zaten Witcher 4'de ana karakter Geralt olmayacak, onu biliyoruz. Ancak oyunun bir yerinde onu kontrat sırasında yan görev olarak görebilirsek güzel olur :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı