- Makaleler
- 4
Yapıldı sanırım ancak hiç açıp bakmadım, tek bildiğim şey bu güncellemenin geleceği.Ne zaman gelecek bu güncelleme bir açıklama yapıldı mı hocam?
Yapıldı sanırım ancak hiç açıp bakmadım, tek bildiğim şey bu güncellemenin geleceği.Ne zaman gelecek bu güncelleme bir açıklama yapıldı mı hocam?
Aslında tam tersi diye biliyorum RT kesin, genel grafik güncellemesi hakkında resmi bir şey yok sanırsam.Grafik güncellemesi gelecek ancak RT gelir mi bilmiyorum, gelebilir.
Yapıldı sanırım ancak hiç açıp bakmadım, tek bildiğim şey bu güncellemenin geleceği.
Siz Witcher ile ilgili bilgili bir abiye benziyorsunuz, Witcher 4 tahmini ne zaman gelir?
CDPR gelecek diye bir açıklama yapmıştı sanırım, ben yakın tarihte geleceğini düşünmüyorum.Siz Witcher ile ilgili bilgili bir abiye benziyorsunuz, Witcher 4 tahmini ne zaman gelir?
CDPR gelecek diye bir açıklama yapmıştı sanırım, ben yakın tarihte geleceğini düşünmüyorum.
Zaten 6 sene önce çıkan Witcher 3 için bile grafik modu geliyorsa CDPR hala bırakmamış demektir Witcher'ı.
Fazla zor bir soruSiz Witcher ile ilgili bilgili bir abiye benziyorsunuz, Witcher 4 tahmini ne zaman gelir?
Ben daha çok Vesemir'in gençliğini istiyorum, Geralt'ı Visenna'dan alıp Kaer Morhen'de mutasyonlara sokup eğitmesi vesaire. Zaten Witcher 4'de ana karakter Geralt olmayacak, onu biliyoruz. Ancak oyunun bir yerinde onu kontrat sırasında yan görev olarak görebilirsek güzel olurYalnız yeni oyun Ciri olursa güzel olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.