Witcher 3 Neden Bu Kadar Seviliyor?

Yer
Autodromo Nazionale Monza
Daha önce konu açılmış olabilir ama bir oyun neden bu kadar çok övülüyor? 1 ve 2. oyunlarını aldım, denedim, hiç zevkli değildi ama bunu fark ettiğimde iade hakkımın süreside geçmişti. Bana kalırsa çok abartılıyor, umarım linç yemem . Sizin görüşleriniz nedir?

Herkes, her şeyi sevecek diye bir şey yok. Zevkler ve renkler meselesi, ek olarak defalarca kez açıldı bu konunun aynısı. İnsanlar defalarca kez görüşlerini o konularda açıkladı zaten.

Konu başlığıyla içerikte sorduğun şey alakasız. 3 neden övülüyor diye sorup, 1 ve 2'yi oynadım zevkli değildi demişsin.

Cevaba gelirsek, 1 ve 2'den sonra çıtayı arşa çektiği için ve hiçbir hype yaratmadan sessiz sedasız gelip RPG dinamiklerini iyi yansıttığı, yaşayan bir evrene sahip olduğu için seviliyor diyebiliriz.

Vallahi ne yalan söyleyeyim bende 4-5 ay önce Witcher 3 aldım Steam'den bir görev vardı yanlış hatırlamıyorsam kule gibi bir yere çıkıp birisiyle konuşuyorduk görev veriyordu bize daha oyunun başlarında. Oraya kadar oynadım sıkıldım sildim sarmadı hiç. Zaten tek satın alma sebebimde insanların bu kadar sevmiş olmasıydı. Ve bir diğeride RDR2'de zerre sarmadı yavan geldi çok. Muhtemelen bizde bir sıkıntı var

İlk bir iki saati zaten çok da iyi değil hocam. Cidden ilerde acayip açılan bir oyun oluyor. Açık dünyası, rol yapması, görev yapması her şeyi güzel. Skellige görevleri için sabırsızlanın bence. Havası çok iyi.

Oyun uzun bir oynanışa sahip ama oyunda vakit geçirmeye başladığınız zaman muhtemelen seversiniz en azından bana öyle olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…