Witcher 3 Neden Bu Kadar Seviliyor?

Bu başlık bir şaka mı? Başlıkta Witcher 3'ün neden bu kadar sevildiğini sorgulayıp, ilk iki oyunu denediğini söylemişsin. 3'ü dene öyle konuşalım.

Bu başlık bir şaka mı? Başlıkta Witcher 3'ün neden bu kadar sevildiğini sorgulayıp, ilk iki oyunu denediğini söylemişsin. 3'ü dene öyle konuşalım.

Denememe gerek yok. Benim ilk 2 oyunu denediğimi ve 3'ünde bunun gibi karmaşık bir tuş olayına vs. sahip olduğunu düşünüyorum. Bunuda eklemeden olmaz Geralt'ın kafasının tahtanın içine girmesi gibi saçma bugları da var.

Witcher 3 beni hiç sarmadı. Geraltın animasyonları, mekanikleri, vurus hissi gibi şeyler ayrıca kitlesinden de nefret ediyorum onlara göre Witcher 3'den iyi oyun yok ve Witcher'a edilen en ufak lafa bile katlanamayıp, anında linçliyorlar.

Aslında var. Witcher 1 ve 2 dönemlerinde neredeyse bağımsız bir firma olarak görece düşük bütçeli oyunlar çıkarıldı ve oyunlar güzel olsalar da asla Witcher 3 etkisi oluşturamadılar. Witcher 3 ise hem Bandai Namco'nun dağıtım desteği hem de Polonya hükümetinin ödenekleriyle dev bütçeli bir açık dünya oyunu oldu.

Aynen öyle. Çok iğrenç ve pis bir sanuvur kitlesi var.

Bende en başta neden sevildiğini merak ederek konu açtım ama bazı Fanboylar ile tartışmaya girince oyuna olan ilgim azaldı ve nefret etmeye başladım. Kimseyi de kırmak istemem. Sizide kırdıysam kusura bakmayın hocam.

Çünkü kitlesinin neredeyse hepsi ilk 2 oyunu oynamamış oyuna başladığında "blaviken kasabı ne ya ben anlamadım wild hunt kim" diye gezdikleri için dünyanın en overrated oyunudur ortalama bir RPG oyunu çok tekrar eden bir combata sahip RPG mekanikleri de oldukça zayıf sebebide hazır bir karakterle oynuyor olmamız.

Ben birde bu kadar övülmenin Enis Kirazoğlu sayesin de olduğunu düşünüyorum. O kadar abartılacak bir oyun değil.

Dönemine göre güzel oyundu. Hala daha gideri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…