Witcher 3 Neden Bu Kadar Seviliyor?

Yav arkadaşım hala gülüyorum, napıyorsunuz? Ciddi ciddi sadece videolar ile oyunu gömdünüz. Bir de hala arkasında duruyor Allah'ım yarabbim.

Aslında oyunu çok gömmüyorum. Bana göre sıkıcı ve diğer seriler ile aynı isleyişte ise tuşların işlevlerini zor hatırlıyorum. Tüm olayı açıklamam gerekirse benim açımdan bu oyunu ciddi derecede savunanlar çok sinir bozucu ve böyle olduğu için git gide oyuna nefret duymaya başladım. 2 veya 3 ay önce oyunu seviyordum. Ama kitlesi mevzuyu büyütünce sıkılmaya başladım.

Oyunu kitlesi için gömmek çok eski asırlara dayanıyor. Neyse, oralara girmeyelim şimdi. Ben oyunu olduğundan daha çok şişirmem. Nasıl oyunsa onu anlatırım. Herkes böyle yapar mı bilmem ama kimin ne dediği zerre umrumda değil. Kendi görüşümü anlatıyorum sadece.

Bu tartışma fena olacak. İlk sayfada ki mesajım hala geçerli. Ortada bir fan boy sorunsalı sezdim ben. Yavaş yavaş çıkmam gerekiyor. @burstappenn bence siz de artık uğraşmayın. Tüm sayfayı okudum bazı kişilerin ki klasik W3 fan boy lafı idi. Ben artık tüm fan boy tiplerini ezberledim hocam. Siz beni dinleyin. Uğraşmayın. Bildirimleri sessize alın. Konu da takipten çıkın. İnanın ben çok uğraştım. Elinize hiç bir şey geçmiyor. Onlar kendi çalıp oynuyor.

Ciddi ciddi hala bana fanboy diyebiliyor musunuz? RPG oyununa diyalog uzun diye gömüyorsunuz. Fiziğini yeterince gömdüm zaten, orası kesin. Ama ne bileyim adam videolar ile gömüyor. Bunun mu arkasında duracaksın? Tamam zaten dört dörtlük oyun değil ama RPG alanında cidden başarılı bir oyun olduğu sevilse de sevilmese de kabul edilmeli.

Başlık baştan hatalı 3 neden seviliyor deyip sadece 1 ve 2. oyun hakkında konuşmuşsun neyse sorun değil konuya girelim 1. oyun zaten kötü bir oyun 2.oyunda çok iyi olmamakla beraber ilk oyunun üstüne bir şeyler eklenip çıkarıldı ve unutmayın bu firma ciddiye bile alınmayacak bir firmaydı ona ragmen Witcher 3 diye bir oyun çıkardılar 0 hype 0 reklam grafikleri harika hikayesi sağlam 2015 yılında tek rakibi benim gözümde MGS v oyunuydu koca koca firmalara taş çıkaran bir yapım oldu.
Hayatımda hiçbir oyundan Witcher3'de aldığım zevki almadım DLC'lerle birlikte tam 4 defa bitirdim sanada oyunu bitirdikten sonra eleştirmeni öneririm RPG sevmiyorsan zaten satın alarak baştan hata yapmışsın .

Yaptığım fanboyluk değil bu arada umarım yanlış anlamazsın bana göre her şey tamamen anladıktan sonra eleştirmek doğrudur fikrimi belirttim.
Ekran kartım yandığı için oynayamıyorum artık bilgisayarım çalışsa 5.defada bitirirdim .

Beni, sanatsallığı, atmosferi, hikayesi, ara sahneleri, yaratık çeşitliliği, birbirinden farklı görev ve yan görevleri, harita büyüklüğü, değişen hava şartları ve müzikleri sevdirdi.

Evet. Arkadaş sadece video izleyerek oyunu gömüyor ve yanındaki witcher 3 haterı arkadaş ne kadar saçma olduğunu bilse bile onun arkasında duruyor. Saçmalık bildiğin... Witcher 3ü oynayıp sevmemeye gram laf edemem ama videolar ile gömen adam ile tartışmaya girmem bile saçma. Witcher 1 ve 2 yi sevip 3ü sevmemek de ayrı saçmalık. Üçüncü oyunun bir ve ikiden ne gibi bir aşağı kalır yanı var onu kendi de bilmiyor. Fanboyluk yapmak yemin ederimki istemezdim ama bunu siz istediniz diyebilirim.

Oyunu ilk aldığımda ben de sıkılıp iade etmiştim. Oyunun ilk 5-6 saati çok kötü, oynayasın gelmiyor. Bir de 960M ile oynuyordum, çok kasıyordu. Mayıs ayında başladığımda yine 5-6 saat aynı sorunu yaşadım, sıkıcıydı. Fakat 2060 ile grafikleri yükseğe alınca katlandım, sonrası geçirdiğim en iyi 125 saat. Hele oyunun ilk başlangıç anındaki grafikleri gördüğüm an diğer tüm oyunlar gözümden silinmişti.
Bana göre kötü yanları.
  • Oyunun ilk 5-6 saati çok sıkıcı.
  • Bazı animasyon hataları var.
  • Kitapları okumadıysanız, veya 2. oyunu oynamadıysanız çok havada kalıyor hikaye.
  • Sürekli iz arıyoruz.
  • Oyunun zevkle oynamak istiyorsanız Geforce Now, veya güzel bir bilgisayar.
  • Bazen metinlerin çok uzun olması sıkabiliyor.
  • Açık dünyadaki yan görev ve aranması gereken eşyalar direkt soru işareti ile gösteriliyor.
İyi yanları.
  • Hikayeyi çok güzel işlemiş. Klişe olan ana hikaye türünü çok güzel evrene uyarlamış.
  • Müzikler ve grafikler. Renk paleti çok iyi, özellikle Beauclair.
  • Karakterler ve ilişkileri iyi yazılmış.
  • Düşmanlar.
  • Oyunda iyi veya kötü yok, gri hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…