Evet. Arkadaş sadece video izleyerek oyunu gömüyor ve yanındaki Witcher 3 haterı arkadaş ne kadar saçma olduğunu bilse bile onun arkasında duruyor. Saçmalık bildiğin... Witcher 3Ü oynayıp sevmemeye gram laf edemem ama videolar ile gömen adam ile tartışmaya girmem bile saçma. Witcher 1 ve 2'yi sevip 3Ü sevmemek de ayrı saçmalık. Üçüncü oyunun bir ve ikiden ne gibi bir aşağı kalır yanı var onu kendi de bilmiyor. Fanboyluk yapmak yemin ederimki istemezdim ama bunu siz istediniz diyebilirim.
1. Ve 2. oyunu oynamadım ama witcher 3 witcher 1 ve 2 ye seviye atlatan bir oyun duyduğum kadarıyla witcher 3 ü oynadım tüm dlc leri ana hikayeyi bitirdim bence witcher o kadar rpg ye kaçan bir oyun değil çok istemezsen aksiyon macera oyununa dönüşebiliyor resmen witcher 3 ün bence en önemli kısmı karakterler çok iyi hikaye çok iyi oynanış çok eğlenceli ve hikayenin sunumu ve yan görevlerin sunumu çok iyi.Daha önce konu açılmış olabilir ama bir oyun neden bu kadar çok övülüyor? 1 ve 2. oyunlarını aldım, denedim, hiç zevkli değildi ama bunu fark ettiğimde iade hakkımın süreside geçmişti. Bana kalırsa çok abartılıyor, umarım linç yemem. Sizin görüşleriniz nedir?
Artık şu tarz konulara yasak gelmeli. Her gün aynı terane.
Artık şu tarz konulara yasak gelmeli. Her gün aynı terane.