WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2020 #1 Evet bana kırmızı mutajen lazım satın almak için ama zayıf kırmızı mutajen şeması da olur fark etmez. Nereden satın alabilirim?
Evet bana kırmızı mutajen lazım satın almak için ama zayıf kırmızı mutajen şeması da olur fark etmez. Nereden satın alabilirim?
Çözüm R R Rozen 22 Temmuz 2020 Küçük Kırmızı Mutajen Elde Etme Rehberim Blog kiÅisel oyun rehber blogu. rehberimoyun.blogspot.com
Küçük Kırmızı Mutajen Elde Etme Rehberim Blog kiÅisel oyun rehber blogu. rehberimoyun.blogspot.com
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.640 Makaleler 21 Çözümler 97 22 Temmuz 2020 #2 Simyacıda vardı herhalde. Artı 0 Eksi
R Rozen Kilopat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 979 Çözümler 6 Yer Japonya Nankatsu İlkokulu Daha fazla Meslek Forvet / Kaptanlık 22 Temmuz 2020 #3 Küçük Kırmızı Mutajen Elde Etme Rehberim Blog kiÅisel oyun rehber blogu. rehberimoyun.blogspot.com Artı 0 Eksi Çözüm
Küçük Kırmızı Mutajen Elde Etme Rehberim Blog kiÅisel oyun rehber blogu. rehberimoyun.blogspot.com
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.462 Makaleler 6 Çözümler 514 Yer İstanbul 22 Temmuz 2020 #4 Mutajenleri satın alamıyor olman lazım. Kestiğin canavarlardan düşüyordu diye hatırlıyorum. Blood and Wine DLC'si ile üretilebiliyor ama aslında sadece renk değiştiriliyor. Ek olarak birkaç eşya daha istiyor. Artı 0 Eksi
Mutajenleri satın alamıyor olman lazım. Kestiğin canavarlardan düşüyordu diye hatırlıyorum. Blood and Wine DLC'si ile üretilebiliyor ama aslında sadece renk değiştiriliyor. Ek olarak birkaç eşya daha istiyor.
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 22 Temmuz 2020 #5 WayneR dedi: Evet bana kırmızı mutajen lazım satın almak için ama zayıf kırmızı mutajen şeması da olur fark etmez. Nereden satın alabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam monster kestikçe de düşüyor. Bilginiz olsun. Artı 0 Eksi
WayneR dedi: Evet bana kırmızı mutajen lazım satın almak için ama zayıf kırmızı mutajen şeması da olur fark etmez. Nereden satın alabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam monster kestikçe de düşüyor. Bilginiz olsun.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 22 Temmuz 2020 #6 Birkaç canavar öldürün düşecektir. Zor bir şey değil. Artı 0 Eksi
CankomanN Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 188 22 Temmuz 2020 #7 Yanlış hatırlamıyorsam satın alınmıyor diye biliyorum ben hiç denk gelmedim.Canavar keserek düşürebiliyorsun ama Artı 0 Eksi
Yanlış hatırlamıyorsam satın alınmıyor diye biliyorum ben hiç denk gelmedim.Canavar keserek düşürebiliyorsun ama