Witcher 3 New GAME+ için %99 Save dosyası

212374

Kilopat
  • Bütün görevler yapıldı.
  • Bütün efsunger tehçizatları yapıldı.
  • Bombaların tamamı hazır.
  • İksirlerin tamamı hazır.
  • 4 tane kaynatılmış öz eksik bosslarını kestiğim için mutajen bulamıyorum.
  • Bulduğum bütün eski eser zırh ve kılıçlar sandıkta iris, zirael(Ciri'nin kılıcı),aerondight dahil.
  • Haritaların tamamı temizlendi.
  • Birkaç tane işaret levhası eksik olabilir.
  • Üretim şemalarında eksikler olabilir.
  • Ev yükseltmeleri ve rün yazıcısı yükseltmelerinin tamamı tamamlandı.
  • Bütün başarımlar tamamlandı.
  • Aard için build yaptım gerekli iksirleri içerseniz 9700 Aard hasarı var.

Ciri'nin kılıcını bu şekilde elde ediyoruz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Akil sagliginiz yerinde mi hocam? Ya da peygamber sabrina falan mi sahipsiniz bu ne yav
Demek ki en az iki son varmis. Sadece dusunerek spoiler yiyecegim galiba.
Bu spoiler degil hocam iyi ve kotu son olmasi dogal bir sey zaten. Tek son olsa RPG oyunu olmaz yani bence.

Bu save işime yarayabilir, oyun iyi sonla mı bitti? Sürprizbozan içerisinde anlatırsan sevinirim.
Hatırladığım kadarıyla DLC ler dahil hepsini iyi sonla bitirmiştim Ciri tahta geçti,Olgierd Von Everec'i kurtardım,Anna ve Syanna da yaşıyor.

Hatırladığım kadarıyla DLC ler dahil hepsini iyi sonla bitirmiştim Ciri tahta geçti,Olgierd Von Everec'i kurtardım,Anna ve Syanna da yaşıyor.
Ciri'nin o şekildeki sonuna ortanca son diyebilirim, pek iyi bir son değil yani. Aslında niye bu soruyu sordum bilmiyorum, sonuçta NG+ için var bu save.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…