Witcher 3 New GAME+ için %99 Save dosyası

Direkt gözüküyor, sıralamayı tarihe göre yapıyor olabilir onu tam hatırlamıyorum.

Sizin save dosyası ile yeni bir oyun başlatacağım gerekli hazırlığı yaptığımda ama aklımda bir soru var. Aerondight'in levelini yükseltme şansımız var mı? Konsol ile ekledim leveli karakter ile aynı oldu ama hasarı düşük kaldı bunu ayarlamanın bir yolu var mı?

Düşman öldürdükçe hasarı artıyordu hangi seviyede aldığınızın pek bir önemi yok aslında. Sizin seviyenize göre ekstra bonus veriyor.

Düşman öldürdükçe hasarı artıyordu hangi seviyede aldığınızın pek bir önemi yok aslında. Sizin seviyenize göre ekstra bonus veriyor.
Tamamdır. O zaman Viper setini dizip New Game+ başlayalım Tekrardan teşekkürler paylaşım için.

Tamamdır. O zaman Viper setini dizip New GAME+ başlayalım tekrardan teşekkürler paylaşım için.

Seti New GAME+'a başladıktan sonra yapman daha iyi olur. Aerondight bonus veriyor ama diğerleri için aynı şey geçerli değil New GAME+ da seviyeleri düşük kalıyor.

Bu dosyayı indirerek oyunu 0'dan oynamak istiyorum mümkün değil mi? Simya item vs gibi şeyler ile uğraşmak istemiyorum sadece hikayenin tadına varmak istiyorum.

Eğer Blood and Wine DLC'si varsa corvo Bianco'daki evinin altında simya masası bulunacak. O simya masasında ihtiyacın olmayan mutajenleri başka mutajenlere çevirebilirsin. Mesela belli miktarda kırmızı mutajeni yeşil mutajene dönüştürebilirsin. İnternette videosu vardır.

Arkadaşlar bunu belgelerime attıktan sonra, oyunda hangi tarihde gözüküyor bu kayıt? Nedense göremedim. @212374

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…