Çözüldü Witcher 3 Novigrad görevi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dogan1232

Kilopat
Daha fazla  
Oyun orijinal arkadaşlar ama novigrad görevinde 4 kişi vardı, biri Triss ona gittim ama Triss’e işlerinde yardım et diyor ama 3 konuşma şıkkı var. Onlar boş şeyler ne yapacağım anlamadım?

Çözüm
Yok kaybolmaz çünkü ana görev silah arkadaşları görevi.

Önceden kaydettim sis adalarına gittim Triss görevi başarız yazısı geldi çıldırmak üzreyim ya şimdi ya hiç görevi açılmıyor resmen.
Arkadaşlar sorunu çözdüm.
Addfact(Q302_COMpleted)
Addfact(Q302_POSt_mafia_completed)
Addfact(SQ302_STart)
Kodlarını konsola yazın görev gelecek bende hemen geldi bunları yazınca.
Oyun orijinal arkadaşlar ama novigrad görevinde 4 kişi vardı, biri Triss ona gittim ama Triss’e işlerinde yardım et diyor ama 3 konuşma şıkkı var. Onlar boş şeyler ne yapacağım anlamadım?
Görevler kısmından içeriğini okumanı tavsiye ederim. Belki de başka bir şey istiyordur öncesinde. Triss'e yardım et diyor ise kastedilen şey önce başka bir yan görevin bitirilme şartı olabilir. Az ayrıntı olduğundan yardım etmek zor fakat denemende fayda var.
Olmadı çok ilerlemediysen önceki kayıtları yükleyebilirsin. Belki sorununu çözebilir.

Tam anlayamadım. Yani görev diyaloğu çıkmıyor mu?
3 tane basit diyalog çıkıyor onları yapınca bir şey olmuyor.
Görevler kısmından içeriğini okumanı tavsiye ederim. Belki de başka bir şey istiyordur öncesinde. Triss'e yardım et diyor ise kastedilen şey önce başka bir yan görevin bitirilme şartı olabilir. Az ayrıntı olduğundan yardım etmek zor fakat denemende fayda var.
Olmadı çok ilerlemediysen önceki kayıtları yükleyebilirsin. Belki sorununu çözebilir.
önceki kayıttan devam ettim ama yine aynı sorun oldu yan görev de onunla alakalı olduğunu sanmıyorum çoğu yan görevi yaptım yan görevlerden adam görevleri kaldı triss le alakalı olduğunu sanmıyorum

Genelde bu görevler yan görevlerde çıkıyor oradan zaten az çok anlıyorsun hangi görev olduğunu birde 2. görevler hep bölge isimlerine göre görünüyor. Novingord olarak yazıyor görevin başlığının altında.

Genelde bu görevler yan görevlerde çıkıyor oradan zaten az çok anlıyorsun hangi görev olduğunu birde 2. görevler hep bölge isimlerine göre görünüyor. Novingord olarak yazıyor görevin başlığının altında.
şimdi sisler adası görevi ve silah arkadaşları görevi var sisler adası görevini yapsam silah arkadaşları triss kaldı zaten o başarısız olur mu acaba ?

Yok kaybolmaz çünkü ana görev silah arkadaşları görevi.

Önceden kaydettim sis adalarına gittim Triss görevi başarız yazısı geldi çıldırmak üzreyim ya şimdi ya hiç görevi açılmıyor resmen.
Arkadaşlar sorunu çözdüm.
Addfact(Q302_COMpleted)
Addfact(Q302_POSt_mafia_completed)
Addfact(SQ302_STart)
Kodlarını konsola yazın görev gelecek bende hemen geldi bunları yazınca.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı