Çözüldü Witcher 3 zırh görevi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Raikoho

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Witcher 3 oynuyorum. Oyunda ayı-kedi-kurt-unutulmuş kurt olmak üzere zırh terfi görevleri var bildiğiniz gibi. Sorun şu ki oyunda keşfetmeyi seven biri olduğumdan ben kurt okulu teçhizat yükseltme görevlerini almadan önce şans eseri bu şemaların bulundukları konumlara gittim ve bu zırhların bazılarını aldım.
Örnek olarak benden kurt okulu teçhizatı terfi şeması görevinde göğüs zırhı-eldiven-çizme-pantolon şemalarını bulmamı istiyor. Fakat ben bu görevi almadan önce açık dünyada gezerken halihazırda göğüs zırhı şemasını bulmuşum. Fakat oyunun görev sistemi bunu algılamıyor. Bu yüzden de geriye kalan 3 zırhı bulmama rağmen görev beni daha önce bulmuş olduğum göğüs zırhı şemasını almamışım sayıyor. Ve bu yüzden bu görev asla tamamlanmıyor. Üstelik bu şemaları almış olmama rağmen usta zırhçı da da diğer parçalar mevcut olmasına rağmen göğüs zırhının ustaca yapım olan versiyonu yok. Bu hatanın giderilebilmesi için yapılabilecek bir şey var mı acaba?
Normalde fotoğrafta görüldüğü gibi bu sandığın içerisindeki göğüs zırhını görevi almadan elde etmiştim ben. O yüzden sandığın içerisi boş şu anda.
Teşekkürler.

1674032661449.png

Çözüm
Oyunda hata yok Kurt okulu 5. Kısım zırhı o sandığın değil şuradaki kuyunun içerisinde. Kontratın bol olsun!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Oyunda hata yok Kurt okulu 5. Kısım zırhı o sandığın değil şuradaki kuyunun içerisinde. Kontratın bol olsun!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı