Witcher 3 oynarken ekranda siyah kare oluyor. Saydam siyah kare gelip gelip gidiyor. Ekran kartım RX 5600 XT. Vatan'dan almıştık sistemi. Götürdük, adam oyunun grafiklerini düşürdü gitti. Ama RX 5600XT var bende. Ultra'da rahat oynayabilmeliyim. Render yaptılar sıkıntı yok gibi. Ne yaparsam geçer?
Farkli grafik ayarlarıyla deneyin. Ayarlardan birisi sebep oluyor olabilir. Bir de sistemin ısısını kontrol edin. Siyah kareler, ekranda çizgiler vs. ısıdan kaynaklanabilir.
Farkli grafik ayarlarıyla deneyin. Ayarlardan birisi sebep oluyor olabilir. Bir de sistemin ısısını kontrol edin. Siyah kareler, ekranda çizgiler vs. ısıdan kaynaklanabilir.
Eğer Witcher 3 oynadıysanız bilirsiniz. Ayarlarda ileri düzey işleme diye bir şey var. Grafikleri ultraya ileri düzey işlemeyi de ultraya alınca başlıyor. Ileri düzey işlemeyi azaltınca sorun düzeliyor. Şimdi silip baştan yüklüyorum. Ekran kartını kullanırken hiç 50 dereceyi geçmedi. Driverları silip baştan yükledim. Tekrar indirince düzelir mi sizce.
Ayarı kapatınca düzeliyorsa iyi ayarla alakalı uyumsuzluk vardır. Oyun insin tekrar deneyin eğer düzelmezse o ayar kapalı oynayın. Sorunu CDPR ve Steam forumlarında aradım genel geçer bir çözümü yok, tuttuğunuz yerden yakalayın
Ayarı kapatınca düzeliyorsa iyi ayarla alakalı uyumsuzluk vardır. Oyun insin tekrar deneyin eğer düzelmezse o ayar kapalı oynayın. Sorunu CDPR ve Steam forumlarında aradım genel geçer bir çözümü yok, tuttuğunuz yerden yakalayın
ETS 2 oynuyordum 60 FPS'di. Monitörüm 165 Hz. Bir tane ayar vardı 165 Hz yaptım. FPS 165'e yükseldi. Witcher 3 60 var 30 var sınırsız var. Oyun inince iyice bakarım. Sonunda FPS göstergesini açmayı başardım. İnince her şey belli olur.