Witcher 3 oynarken PC kapandı

BlueScreenSlayer

Hectopat
Merhaba çok sevgili arkadaşlar daha 1 yıl olmadı çok iyi bir canavar PC toplamıştım ve pes indirmiştim ama baktım klavye ile oynanmıyor Gamepad alayım dedim Logitech F710 baktım harbiden iyi oynatıyor konsolun uzatma kablosu USB girişinden sürekli girip çıktığı için zarar görüyordu ve Witcher 3 oynarken PC kapandı açtım ve şu ekran geldi garanti kapsamına girer mi yandım dostlar yandım.

Dosya Ekleri

• IMG_20200806_082108.jpg
    IMG_20200806_082108.jpg
    834,8 KB · Görüntüleme: 106
Merhaba çok sevgili arkadaşlar daha 1 yıl olmadı çok iyi bir canavar PC toplamıştım ve pes indirmiştim ama baktım klavye ile oynanmıyor Gamepad alayım dedim Logitech F710 baktım harbiden iyi oynatıyor konsolun uzatma kablosu USB girişinden sürekli girip çıktığı için zarar görüyordu ve Witcher 3 oynarken PC kapandı açtım ve şu ekran geldi garanti kapsamına girer mi yandım dostlar yandım.

Birden sisteminize ani bir voltaj gelmiştir psu parçalarınızı yanmaktan korumak için kapanmış olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB girip çıktığı için derken ne demek istedin kardeşim anlayamadım tam orasını ? Yani sürekli bilgisayar oynarken konsolu takıp, daha sonra oyun bittiğinde çıkarma olayından mı bahsediyorsun ?

Dostum önce kasanın power fişini çek. Daha sonra anakarttaki usb portlarındaki kabloları sök. Söktükten sonra kasanın power tuşuna 15 saniye basılı tut içinde statik elektrik varsa atsın. Daha sonra USB portlarını takıp fişi tak, bilgisayarı çalıştırmayı dene.

USB üzerinden fazla akım geçtiği zaman böyle bir sorun olur siz arkadaşın dediğini bir deneyin olmazsa kasanın arkasındaki USB'ye takıp kullanın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı