Witcher 3 oynayan arkadaşa Batman: Arkham Collection alınır mı?

Demyr

Hectopat
Batman: Arkham Collection hakkında hiçbir bilgim yok ama çok iyi indirim var, arkadaş sizce sever mi? Başka ne tercih edilebilir? İndirim 2 Ocak'ta bitiyor, çabuk karar vermem lazım.

Steam hesabında yok, büyük ihtimalle oynamamıştır. Arkadaşla indirim bitene kadar konuşma fırsatım olmayacak. Batman serisi hakkında pek bir fikrim olmadığı için buraya yazmaya karar verdim. Mekanik açısından vs. hoşuna gidebilir mi?

Gidebilir. Hadi gitmedi diyelim, o zaman iade etme sansiniz var. Oyunu aldiktan sonra iki hafta icinde ve en fazla 2 saat oynama süresine sahip olma sartiyla iade edebilirsiniz. Arkadasinizin da iadeyi onaylamasi gerekiyor.

Ben serinin tüm oyunlarini bitirmis biri olarak sevecegini düsünüyorum.

Steam hesabında yok, büyük ihtimalle oynamamıştır. Arkadaşla indirim bitene kadar konuşma fırsatım olmayacak. Batman serisi hakkında pek bir fikrim olmadığı için buraya yazmaya karar verdim. Mekanik açısından vs. hoşuna gidebilir mi?
Mekanik açısından pek hoşuna gitmez gibime geliyor. Middle Earth: Shadow Of War sahibi değilse onu hediye etmenizi tavsiye ederim.

Güzel bir oyun serisi. Baştan sona oynayıp bitirdim. Ancak DC Universe'e ilgim olduğu için de hoşuma gitmişti. İlgisi olmayan için böyle bir hediye etkileyici olmaz. Batman filmlerini sevip sevmediğini falan sor.

Başka türden bir oyun almaya karar verdim, yine de cevaplarınız için teşekkürler.
Bu arada yine belki cevap veren olur diye, Cities: Skyline ve Prison Architect seviyor. Frostpunk ve Oxygen Not İncluded almaya karar kıldım, sizce mantıklı mı?
Aynı zamanda Hoi4, Eu4'te oynuyor, toplam 50 liralık oyun almam lazım şuan da aklımda yukarıda bahsettiğim oyunlar var, öneriye açığım.

Son düzenleme:
Hellblade: Senua's Sacrifice alınabilir. Hikayesi ile ön plana çıkan bir oyun, seveceğini tahmin ediyorum. (Resmi olarak Türkçe dil desteği mevcut.)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı