Jacksonn Storm Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #1 RAM 8GB Ekran kartı Intel® Iris® Xe Graphics İşlemci Intel i5-1135G7 Dostlar özellikler bu şekil Huawei Matebook D15 modeli. Witcher 3'e tıklıyorum ekran açılır gibi oluyor sonra bir anda çöktü bildirimi geliyor. Bu arada oyuna tıkladıktan sonra gelen giriş ekranindan hiçbir ayarı değiştirmedim.
Dostlar özellikler bu şekil Huawei Matebook D15 modeli. Witcher 3'e tıklıyorum ekran açılır gibi oluyor sonra bir anda çöktü bildirimi geliyor. Bu arada oyuna tıkladıktan sonra gelen giriş ekranindan hiçbir ayarı değiştirmedim.
the world is yourss Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #2 Dosyaları doğrulayın ve oyunun çalıştığı uyumluluk sürümüne bakın. Artı 0 Eksi
ketofilen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 1.404 Çözümler 21 Yer Kaer Morhen 12 Temmuz 2024 #3 Dosyaları doğrulamayı deneyebilir misiniz acaba? Bir de istemci doğru bir şekilde açılıyor mu arkada? CD Projecktin istemcisinden bahsediyorum. Artı 0 Eksi
Dosyaları doğrulamayı deneyebilir misiniz acaba? Bir de istemci doğru bir şekilde açılıyor mu arkada? CD Projecktin istemcisinden bahsediyorum.