Witcher 3 oyundan atıyor

ramsteinn

Decapat
Makaleler
1
Oyunu Next Gen'de oynuyorum, bazen kendi kendine bazen envanterden herhangi bir şey yapınca oyundan atıyor sonra bazen de oyundan atınca o saveye tekrar girmeye çalışırken oyundan atıyor. Önceden eski versiyonda 2 kere bitirmiştim hiç bunlar gelmemişti başıma.

Next gen versiyonda random çökme sorunu birçok kişi de var malesef CDPR çözmedi next gen ile gelen sorunları tamamen işin garibi aylar geçti güncelleme de gelmedi bu gidişle mod tool yayınlayacakları zaman son güncellemeyi yayınlarlar ve oda sonuncu güncelleme olur tabii son söylediklerim benim tahminim belli de olmaz yarının ne getireceği.

Next gen versiyonda random çökme sorunu birçok kişi de var maalesef CDPR çözmedi Next gen ile gelen sorunları tamamen işin garibi aylar geçti güncelleme de gelmedi bu gidişle mod tool yayınlayacakları zaman son güncellemeyi yayınlarlar ve oda sonuncu güncelleme olur tabii son söylediklerim benim tahminim belli de olmaz yarının ne getireceği.

Abi envanterde çileği üstüme alırken oyundan attı bak delireceğim :D neyse ki çok fazla olmuyor umarım çözerler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı