Çözüldü Witcher 3 Oyunu Kaydedilmeme Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Muyoo

Hectopat
Daha fazla  
Başlıktan da anlayabileceğiniz gibi oyunu kaydedemiyorum. Herhangi bir güvenli noktada da olsam oyunu kaydedemiyorum, bu sorunu nasıl çözebilirim?

Çözüm
Sorunu çözdüm. Öncelikle Windows'un güvenlik duvarını kapatıp Belgelerim'in içinde bulunan "The Witcher 3" dosyasının içindeki "gamesaves" klasörünü silip oyuna girdiğimde sorun çözülmüştü.
Hızlı kayıt tuşu ile denedin mi?F5 olması lazım.Olmadı ayarlardan otomatik kayıtın süresini kısaltarak da deneyebilirsin .

Hızlı kayıt tuşu ile denedin mi?F5 olması lazım.Olmadı ayarlardan otomatik kayıtın süresini kısaltarak da deneyebilirsin .
Denedim, kendim manuel olarak yapınca'da oyun hiç bir tepki vermiyor

Belgelerimdeki bütün witcher 3 dosyalarını silip tekrar dener misin.
Birde eğer steam üzerinden oynuyorsan dosya bütünlüğünü doğrula.
Steam'de dosyları doğrulamıştım oradan bir sorun yaşamamıştım

Sorunu çözdüm. Öncelikle Windows'un güvenlik duvarını kapatıp Belgelerim'in içinde bulunan "The Witcher 3" dosyasının içindeki "gamesaves" klasörünü silip oyuna girdiğimde sorun çözülmüştü.

Çözüm
Ya bu ne saçma bir sorundur. Çözüm yolu bulamıyorum. Oyuna aylarca ara vermiş olmama rağmen bıraktığım yerden devam etmek istiyorum fakat save alamıyorum şaka gibi. Oyun seçeneklerinden tuş atamalarına geldiğim vakit değişim kilidini kaldırmayı denediğimde manuel save tuşunu (f5) dahi başka tuşa atayamıyorum. Fırsatım oldu kaldığım yerden devam edip bitireyim dedim karşılaştığım soruna bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…