Witcher 3 para kazanmak hakkında

• Konuyu başlatan Silinen üye 266150
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 20.137
S

Silinen üye 266150

Ziyaretçi
Merhabalar sevgili dostlar 18 Levelim skellige'de Uma'nin alinacagi görevdeyim. 8K goldum var yaklaşık sevgili dostlar insanlar 46k 48k gold kasiyorlar ben kontratlari elimden geldiğince yapıyorum. Yan görevleri tamamlıyorum ama ben bu kadar para kasamiyorum gittiğim her yeri lootluyorum. Bana hızlı ve etkili para kazanılacak yöntemlerden bahsederseniz çok mutlu olurum.

Hocam ben de sizin olduğunuz bölümdeyken 7k altındaydım. Ne kullanmadıysam da sattım. Yeteri kadar kasıyoruz biz bence. Zaten altını harcayacak bir şey yok bence. Bulunduğunuz yere kadar en iyi eyeri, en iyi heybeyi, en iyi at gözlüğünü aldınız zaten. En iyi kılıcı Kaer Trolde'de alacaksınız belki de aldınız. Zırhların da zaten sürekli daha iyisi çıkıyor karşınıza. Zırhlar da o kadar pahalı değil. Onarım kitleri ve zırhlar dışında bir şeye para harcamıyorsunuz. Neden para kasma tekniği arıyorsunuz ki?

Hocam ben de sizin olduğunuz bölümdeyken 7k altındaydım. Ne kullanmadıysam da sattım. Yeteri kadar kasıyoruz biz bence. Zaten altını harcayacak bir şey yok bence. Bulunduğunuz yere kadar en iyi eyeri, en iyi heybeyi, en iyi at gözlüğünü aldınız zaten. En iyi kılıcı Kaer Trolde'de alacaksınız belki de aldınız. Zırhların da zaten sürekli daha iyisi çıkıyor karşınıza. Zırhlar da o kadar pahalı değil. Onarım kitleri ve zırhlar dışında bir şeye para harcamıyorsunuz. Neden para kasma tekniği arıyorsunuz ki?
Glifler ve runler için hocam çok masraflilar.

Glifler ve runler için hocam çok masraflilar.
Glifi ilk kez duydum. Envanter rün kaynıyor ama bir kez bile harcamadım. Herhalde ben çok üstünkörü oynuyorum. Zaten 25 saat oynadıktan sonra 2-3 hafta oynamamıştım. Şu Uma kısmına doğru sardı ve şimdi ana hikâye bitsin diye vaktim yettiğince oynuyorum. Neyse ben dediğim gibi parayı sadece zırh, arınım iksiri ve gwent kartlarına harcadım. Sıkıntı da olmadı.

Silinen üye 266150, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı