burak3911 Centipat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar Witcher 3'te tüm grafikler Ultra'da ama pikselleşmeler oluyor çözümü nedir? Ekran kartım 4060. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2024
Arkadaşlar Witcher 3'te tüm grafikler Ultra'da ama pikselleşmeler oluyor çözümü nedir? Ekran kartım 4060.
Çözüm burak3911 24 Kasım 2024 Gordrhain dedi: Kenar yumuşatma ayarlarını kurcalayın. NVIDIA Denetim Masası ayarlarını oyuna özel performans yerine kaliteye alın. Genişletmek için tıkla... Kenar yumuşatmayı Taau'ya aldım düzeldi ama FPS düşük oluyor bu Sefer'de. DLSS güzel di aslında neden piksel sorunu oluyor ki.
Gordrhain dedi: Kenar yumuşatma ayarlarını kurcalayın. NVIDIA Denetim Masası ayarlarını oyuna özel performans yerine kaliteye alın. Genişletmek için tıkla... Kenar yumuşatmayı Taau'ya aldım düzeldi ama FPS düşük oluyor bu Sefer'de. DLSS güzel di aslında neden piksel sorunu oluyor ki.
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.845 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 24 Kasım 2024 #2 burak3911 dedi: Arkadaşlar Witcher 3'te tüm grafikler Ultra'da ama pikselleşmeler oluyor çözümü nedir? Ekran kartım 4060. Genişletmek için tıkla... DLSS veya FSR ayarından kaynaklı olabilir. 1080p'den ötürü olabilir. Artı 0 Eksi
burak3911 dedi: Arkadaşlar Witcher 3'te tüm grafikler Ultra'da ama pikselleşmeler oluyor çözümü nedir? Ekran kartım 4060. Genişletmek için tıkla... DLSS veya FSR ayarından kaynaklı olabilir. 1080p'den ötürü olabilir.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.438 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Kasım 2024 #3 Dlss veya Fsr açık mı ? Bir de Nvidia denetim masası ayarlarını stok hale getir. Artı 0 Eksi
KS KS burak3911 Centipat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #4 Bold Pilot dedi: DLSS veya FSR açık mı? Bir de NVIDIA Denetim Masası ayarlarını stok hale getir. Genişletmek için tıkla... DLSS kalite de. Artı 0 Eksi
Bold Pilot dedi: DLSS veya FSR açık mı? Bir de NVIDIA Denetim Masası ayarlarını stok hale getir. Genişletmek için tıkla... DLSS kalite de.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.438 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Kasım 2024 #5 burak3911 dedi: DLSS kalite de. Genişletmek için tıkla... Dlss kapayıp dene. Artı 0 Eksi
KS KS burak3911 Centipat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #6 Bold Pilot dedi: DLSS kapayıp dene. Genişletmek için tıkla... DLSS kapatınca daha da pikselleşti. Artı 0 Eksi
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.845 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 24 Kasım 2024 #7 Kenar yumuşatma ayarlarını kurcalayın. Nvidia denetim masası ayarlarını oyuna özel performans yerine kaliteye alın. Artı 0 Eksi
Kenar yumuşatma ayarlarını kurcalayın. Nvidia denetim masası ayarlarını oyuna özel performans yerine kaliteye alın.
KS KS burak3911 Centipat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #8 Gordrhain dedi: Kenar yumuşatma ayarlarını kurcalayın. NVIDIA Denetim Masası ayarlarını oyuna özel performans yerine kaliteye alın. Genişletmek için tıkla... Kenar yumuşatmayı Taau'ya aldım düzeldi ama FPS düşük oluyor bu Sefer'de. DLSS güzel di aslında neden piksel sorunu oluyor ki. Artı 0 Eksi Çözüm
Gordrhain dedi: Kenar yumuşatma ayarlarını kurcalayın. NVIDIA Denetim Masası ayarlarını oyuna özel performans yerine kaliteye alın. Genişletmek için tıkla... Kenar yumuşatmayı Taau'ya aldım düzeldi ama FPS düşük oluyor bu Sefer'de. DLSS güzel di aslında neden piksel sorunu oluyor ki.