Witcher 3 PS5’te 60 FPS calisiyor mu?

4K 30 FPS gözüküyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet galiba performans modunda 1080p 60FPS çalışıyor. Benim aklımda 4K 60 FPS diye kalmış nedense.

Aslında PS5'in GPU gücüne bakarsak (5700 XT gücünde sayılır) 4K 60 FPS çalıştırması lazım. Malum oyunlar konsollar için de bir elden geçiriliyor. Belki farklı modları vardır açıkçası konsollara teknik bilgileri dışında pek hakim değilim.

Mantıken şimdi 60 FPS çalıştıramıyorsa yeni nesil güncellemesi ile nasıl çalıştıracak?
Şu anda çalıştıramama sebebi konsolun donanımsal olarak yetersiz olması değil, yeni nesil güncellemesi olmayan eski oyunların 4K 30 FPS’te sabit olması. The Last of Us P2, Ghost of Tsushima, God of War hepsi yeni nesil güncellemeler sonrası 4K 60 FPS çalışmaya başladı bildiğim kadarıyla. Witcher 3 de hem Ray Tracing gibi grafik iyileştirmeleri hem de büyük ihtimalle 4K 60 FPS desteği getirecek diye biliyorum, yapılan duyurulara bakabilirsiniz daha detaylı ve kesin bilgi için.

Şu anda çalıştıramama sebebi konsolun donanımsal olarak yetersiz olması değil, yeni nesil güncellemesi olmayan eski oyunların 4K 30 FPS’te sabit olması. The Last of Us P2, Ghost of Tsushima, God of War hepsi yeni nesil güncellemeler sonrası 4K 60 FPS çalışmaya başladı bildiğim kadarıyla. Witcher 3 de hem Ray Tracing gibi grafik iyileştirmeleri hem de büyük ihtimalle 4K 60 FPS desteği getirecek diye biliyorum, yapılan duyurulara bakabilirsiniz daha detaylı ve kesin bilgi için.
Anladım teşekkürler.

Eyvallah tesekkurler beyler. Oyun 30 fps CD projekt yama yapcakmis dediginiz gibi. Bende sildim artik yama gelince acariz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı