Witcher 3 rün önerisi

Mirac.17

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070
13650HX
16 GB DDR5 RAM
1 TB M2 SSD
WİNDOWS 11 PRO
Meslek
ÖĞRENCİ
Kedi okulu derim var ve kılıç alacağım. Kılıç belli değil ama kedi okulu Build için rün önerir misiniz ustaca yapım? Ve yeni nesil güncellemesinden sonra sanırım karakter puanları 5. seviye olmuyor. Yeni nesile göre kedi okulu Build yapabileceğim bir site var mı ya da önerir misiniz? Ve aeronight kılıcını almak istiyorum. Nasıl alabilirim? Bır adada savaşıp alınıyor diyorlar.

Rünler açısından Hearts of Stone DLC'si ve oyun içinde Rün Yazıcısı'na bayılacak 15 - 30K paranız varsa çelik kılıcınıza Preservation, gümüş kılıcınıza Severance basabilirsiniz (Türkçeleri hakkında bi' fikrim yok, kusura bakmayın).
Rün Yazıcısı kullanmanız mümkün değilse ikisine de Güçlü Chernobog basıp geçin.

Oyunda hasar açısından en iyi build'ler (yeni nesille getirilen nerf'lere rağmen) Euphoria build'leri, internette "Euphoria build" diye aratsanız çıkar. Tabii Euphoria'in olduğu Mutasyon sistemi Blood and Wine DLC'sine özel olduğu için DLC sizde yoksa kullanamazsınız.

Mutasyon sisteminin olmadığı ya da Mutasyon sistemi açılana kadar oyunun çoğunluğu boyunca idare etmeniz gereken durumda herhangi bi' "combat build"'i işinize görür, internette arattığınızda çıkar.
- Kendim en son oynadığımda yaptığım yetenek dağılımını aşağıdaki alıntıda Sürprizbozan içinde göstermiştim.
Yetenek dağılımı oynayacağınız build'e bağlı, kullandığınız belirli bi' build yoksa internette arattığınızda bir şeyler çıkar. Ben en son oynadığım sade yakın dövüş build'inde aşağıda işaretlediklerimi ve sırf diyaloglar için Kandırma yeteneğini fullemiştim.
Son kalan boşluğa kullandığım Kedi seti hafif zırh olduğu için Kedi Okulu Teknikleri koymuştum.

Blood and Wine DLC'si yoksa Aerondight hayal, yapabileceğiniz bi' şey yok. Varsa DLC boyunca vereceğiniz kararlarla alabiliyorsunuz, Türkçe ve İngilizce kaynaklara bakabilirsiniz.
- İngilizce kaynakta "Aerondight Express Delivery" kısmında DLC'nin daha en başlarındayken nasıl alabileceğiniz anlatılıyor, İngilizceniz yoksa bile tarayıcınızın çeviri özelliğini kullanarak bi' bakabilirsiniz isterseniz.

Son düzenleme:
Kedi okulu derim var ve kılıç alacağım. Kılıç belli değil ama kedi okulu Build için rün önerir misiniz ustaca yapım? Ve yeni nesil güncellemesinden sonra sanırım karakter puanları 5. seviye olmuyor. Yeni nesile göre kedi okulu Build yapabileceğim bir site var mı ya da önerir misiniz? Ve aeronight kılıcını almak istiyorum. Nasıl alabilirim? Bır adada savaşıp alınıyor diyorlar.

Hocam bende Witcher 3'e başlamak istiyorum ama hiç RPG oyunu oynamadım neredeyse başlanır mı?

Rünler açısından Hearts of Stone DLC'si ve oyun içinde Rün Yazıcısı'na bayılacak 15 - 30k paranız varsa çelik kılıcınıza preservation, gümüş kılıcınıza severance basabilirsiniz (türkçeleri hakkında bi' fikrim yok, kusura bakmayın).
Rün yazıcısı kullanmanız mümkün değilse ikisine de Güçlü Chernobog basıp geçin.

Oyunda hasar açısından en iyi Build'ler (yeni nesille getirilen Nerf'lere rağmen) euphoria Build'leri, internette "euphoria Build" diye aratsanız çıkar. Tabii Euphoria'in olduğu mutasyon sistemi Blood and Wine DLC'sine özel olduğu için DLC yoksa kullanamazsınız.

Mutasyon sisteminin olmadığı ya da mutasyon sistemi açılana kadar oyunun çoğunluğu boyunca idare etmeniz gereken durumda herhangi bi' "combat Build"'i işinize görür, internette arattığınızda çıkar.
- Kendim en son oynadığımda yaptığım yetenek dağılımını aşağıdaki alıntıda sürprizbozan içinde göstermiştim.

Blood and Wine DLC'si yoksa aerondight hayal, yapabileceğiniz bi' şey yok. Varsa DLC boyunca vereceğiniz kararlarla alabiliyorsunuz, Türkçe ve İngilizce kaynaklara bakabilirsiniz.
- İngilizce kaynakta "aerondight Express delivery" kısmında DLC'nin daha en başlarındayken nasıl alabileceğiniz anlatılıyor, ingilizceniz yoksa bile tarayıcınızın çeviri özelliğini kullanarak bi' bakabilirsiniz isterseniz.

DLC var ama oyunu bitirdim devam ediyorum alabilir miyim yoksa DLC'ye mi başlamam lazım sıfırdan.

Hocam bende Witcher 3'e başlamak istiyorum ama hiç RPG oyunu oynamadım neredeyse başlanır mı?
Reis kainatın en iyi ve en satan oyunu yatarken bile oyun oynuyordum

DLC var ama oyunu bitirdim, devam ediyorum. Alabilir miyim yoksa DLC'ye sıfırdan mı başlamam lazım?
Görev listenizde Aerondight'le alakalı "Başka Büyük Yok" (alternatif çevirisi "Nevi Şahsına Münhasır") görevi yok mu? Görev listenizden görevi seçip haritada gösterilen adaya gidin. Kılıç için gerekli 5 erdemi DLC boyunca yaptıysanız alabilmeniz lazım.
Ya da şu rehberden adanın haritadaki yerine bakıp (2'yle gösterilen yer) görevi almakla uğraşmadan direkt adaya gidebilirsiniz.

DLC boyunca 5 erdemi halledemediyseniz yapabileceğiniz bi' şey yok. İleride NG+ ya da düz bi' yeni oyunla oyuna yeniden başlarsanız o zaman alırsınız.
@Mirac.17

Son düzenleme:
Görev listenizde Aerondight'le alakalı "başka büyük yok" (alternatif çevirisi "nevi şahsına münhasır") görevi yok mu? Görev listenizden görevi seçip haritada gösterilen adaya gidin. Kılıç için gerekli 5 erdemi DLC boyunca yaptıysanız alabilmeniz lazım.
Ya da şu rehberden adanın haritadaki yerine bakıp (2'yle gösterilen yer) görevi almakla uğraşmadan direkt adaya gidebilirsiniz.

DLC boyunca 5 erdemi halledemediyseniz yapabileceğiniz bi' şey yok. İleride ng+ ya da düz bi' yeni oyunla oyuna yeniden başlarsanız o zaman alırsınız.
@Mirac.17

Kılıcı aldım ama nasıl yükseltebilirim ve hangi rünleri basmalıyım.

Kılıcı aldım ama nasıl yükseltebilirim? Ve hangi rünleri basmalıyım?
Nasıl yükselteceğiniz açıklamasında yazıyor aslında. Kısaca, kılıçla yaptığınız her hafif saldırı 1, her ağır saldırı kılıca 2 "charge" (yük) veriyor. Yükler toplamda 10'ken herhangi bir düşmanı öldürdüğünüzde, bu yükleri tüketip hasarı 2 artıyor. Her seviye atlamanızda yük toplayıp, 10 yükteyken düşman öldürme mevzusunu 5 defa yaparak kılıcın hasarını 10 arttırabiliyorsunuz.
Bu kılıcı kasma mevzusunu her seviye atlayışınızda yapmanız lazım ki kılıç size yetişsin, hasar değeri seviyenizin gerisinde kalmasın. Uğraşmazsanız pek bi' olayı kalmaz.

Ayrıca kılıcın yine açıklamasında yazan diğer bi' özelliği olarak, kılıcın yükü 10'ken hasar alarak yük kaybetmediğiniz sürece, kılıçla yaptığınız her saldırı kritik vuruş oluyor, fazladan hasar atıyorsunuz.

Rün konusu (benim için) ilk iletimde dediğim gibi, söyleyeceğim farklı bi' şey yok.
Rünler açısından Hearts of Stone DLC'si ve oyun içinde Rün Yazıcısı'na bayılacak 15 - 30K paranız varsa çelik kılıcınıza Preservation, gümüş kılıcınıza Severance basabilirsiniz.
Rün Yazıcısı kullanmanız mümkün değilse ikisine de Güçlü Chernobog basıp geçin.

- Edit: Aerondight'ta kendiliğinden rün slotu olmadığını unutmuşum... Rün slotu olmayan bi' iteme rün basabilmek için önce Rün Yazıcısı'ndan rün slotu ekletmeniz lazım. @Mirac.17

Son düzenleme:
DLC var ama oyunu bitirdim devam ediyorum alabilir miyim yoksa DLC'ye mi başlamam lazım sıfırdan.

Reis kainatın en iyi ve en satan oyunu yatarken bile oyun oynuyordum.

Bilemiyorum indirimlerde çok iyi fiyatlara düşüyor sadece ana hikayeden gitsem sarar mi, çık dünyada gezerken falan ne yapacağımı bilmeden dolaşıyor muyum hiç?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı