The Witcher 3 rün taşları

Merhaba umarım doğru yere açıyorumdur konuyu. Witcher 3 oynuyorum da, keira ileyken ondan bir sürü rün taşı almıştım. Şimdi ben de aşağıdaki rün taşları var. Güçlü rün taşlarım çok sayılı olduğu için sağda gördüğünüz 1. kılıcıma takmaya korkuyorum şu an. Bu güçlü rün taşlarını nereden bulabilirim? Demircilere baktım dün ama geliştirmeleri kaldır kısmını seçtiğimde sanırım rün taşını yok ediyor. Önceki kılıçlarımdan çıkarıp yenisine takmamın bir yolu yok mudur?
Şaman'a bile gittim rün taşı için, çünkü sanırım sadece büyücülerde satılıyor bu rün taşları. Fakat onda da güçsüz rün taşları vardı.
Önceki kılıçlarımda 3'lü 3'lü güçlü rün taşları takılı. Nasıl çıkarabilirim onları? Ya da bu güçsüz rün taşlarını yükseltmemin bir yolu var mıdır? Hiçbiri olmuyorsa nereden alabilirim bu taşları? :(

Rünleri kaldırırsanız taşlar yok oluyor demircilerden veya zırhçılarda sök kısmından parçalarına ayırırsanız kılıcı veya zırhı taşlar envantere geri geliyor. Ayrıca o para nereden geldi? 16 seviyeyim 10k var sadece.

Rünleri kaldırırsanız taşlar yok oluyor demircilerden veya zırhçılarda sök kısmından parçalarına ayırırsanız kılıcı veya zırhı taşlar envantere geri geliyor. Ayrıca o para nereden geldi? 16 seviyeyim 10k var sadece.

Hile :) sadece para hilesi yapıyorum rahat oynamak için. Dediğiniz kısmı anlayamadım yani demirci veya zırhçıdan neyi seçmem gerekiyor? Geliştirmeleri kaldır yok mu sadece, başka yerden mi giriliyor?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı