The G.O.A.T
Megapat
- Makaleler
- 1
Oyununuzda "seçenekler"in içinde, indirilmiş öğeler vs bir yer var mı?
Deneyeceğim şimdi ama bende DLC yok ki. Oyunun dosyalarını tekrar doğruluyorum şuan.Oyun sende olan bir DLC'yi tanımamış, DLC'lerim kısmından DLC yüklü mü diye kontrol et. Yüklü değilse tikini kaldır/çıkar yap ve oyunun dosyalarını doğrula falan farklı kombinasyonlar dene, ben aynı sorunu yaşıyordum ve böyle yapınca düzelmişti sorunum.
Farklı birinin kaydını mı oynamaya çalışıyorsun? Mod yüklü mü oyunda?Deneyeceğim şimdi ama bende DLC yok ki. Oyunun dosyalarını tekrar doğruluyorum şuan.
O DLC’ler bedava zaten. İndirebilirsiniz direkt Steam üzerinden eğer inmiş değilse.Deneyeceğim şimdi ama bende DLC yok ki. Oyunun dosyalarını tekrar doğruluyorum şuan.
Oyunu yeni kurdum mod yok arkadaşımın kütüphanesinden alıyorum ama save benim save'im.Farklı birinin kaydını mı oynamaya çalışıyorsun? Mod yüklü mü oyunda?
Hocam oyunun dosya konumunda DLC klasörü yok.Eğer DLC yüklü olmasına rağmen bu hatayı veriyorsa oyunun dosya konumundaki DLC klasörünü silin ve tekrar deneyin.
Steam sayfasında bir yerde DLC’ler olacak onları indirmeniz lazım.Oyunu yeni kurdum mod yok arkadaşımın kütüphanesinden alıyorum ama save benim save'im.
Hocam oyunun dosya konumunda DLC klasörü yok.
Eki Görüntüle 919206
Steam üzerinden satın alırken hata veriyor yüksek ihtimal arkadaşımın kütüphanesinden aldığım için ona indirmesini söylerim.O DLC’ler bedava zaten. İndirebilirsiniz direkt Steam üzerinden eğer inmiş değilse.
Arkadaşın bu DLC'yi yüklemiş, @holywitcherofrivia'nın da dediği gibi oyunda ücretsiz ve güzel bir sürü DLC var. Steam mağazasına gidip hepsini yüklemeni öneririm.Oyunu yeni kurdum mod yok arkadaşımın kütüphanesinden alıyorum ama save benim save'im.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.