Herkese merhaba. The Witcher 3: Wild Hunt'da şu anlık 17 saatim var daha hiç yan görev yapmadım sadece ana görevden ilerlemek istiyorum oyunu bitirince bir kez daha baslayacağım yan görevler için fakat ana görevde bazı görevler için seviyemin yetersiz olduğunu fark etttim yan görev yapmadan oyunu bitiremez miyim?
Bitirebilirsin ama yan görevler sana çok şey katabiliyor. Yapmamanın bir manası yok bence. Hem ana hikayeyi ilerlet hem de yan görevleri yap bir şey farketmez.
Witcher 3 level atlama bakımından çok kötü mü desem yetersiz mi desem o şekilde bir oyun illa bir noktadan sonra yan görevlere bakmak zorunda kalacaksın sırf ana hikayede ilerlemek için ama zorlanarak ilerlemek istiyorsan evet ilerlersin.
Şu modu kurup yan görev yapmanı öneririm. Adamlar bir sürü kaliteli yan görev yazmış ama verdikleri ödül yok neredeyse. Bir yan görev 25 exp verdiğinde neden yapayım ki diyip ana hikayeden gittim sadece.
get always full exp for quests, alternative variants available: Always Full Exp, Always Difficulty Exp, Always Mixed Exp, Always DLC Exp, Always Neovalen Exp
www.nexusmods.com
Cyberpunk ile Skyrim'in exp sistemine geçtiler en temizi. Onun dışında bu mod olmadan W3'de yan görev yapmak için bir sebep yok.
Şu modu kurup yan görev yapmanı öneririm. Adamlar bir sürü kaliteli yan görev yazmış ama verdikleri ödül yok neredeyse. Bir yan görev 25 exp verdiğinde neden yapayım ki deyip ana hikayeden gittim sadece.
get always full exp for quests, alternative variants available: Always Full Exp, Always Difficulty Exp, Always Mixed Exp, Always DLC Exp, Always Neovalen Exp
www.nexusmods.com
Cyberpunk ile Skyrim'in exp sistemine geçtiler en temizi. Onun dışında bu mod olmadan W3'de yan görev yapmak için bir sebep yok.