Witcher 3 sadece ana görevden ilerleyebilir miyim?

haydariye

Femtopat
Katılım
8 Nisan 2021
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba. The Witcher 3: Wild Hunt'da şu anlık 17 saatim var daha hiç yan görev yapmadım sadece ana görevden ilerlemek istiyorum oyunu bitirince bir kez daha baslayacağım yan görevler için fakat ana görevde bazı görevler için seviyemin yetersiz olduğunu fark etttim yan görev yapmadan oyunu bitiremez miyim?
 
Yan görevler ile ana görevler birbirleri ile bağlantılı. Bir noktadan sonra tıkanır ilerleyemezsin bence yan görevler ile birlikte götür.
 
Bitirebilirsin ama yan görevler sana çok şey katabiliyor. Yapmamanın bir manası yok bence. Hem ana hikayeyi ilerlet hem de yan görevleri yap bir şey farketmez.
 
Yan görevleri yap bence ben hepsini yaptığım halde tekrar oynayacağım bir ara. Hızlı ilerlemeye calısma yavas yavas tadını çıkarmanı tavsiye ederim.
 
Witcher 3 level atlama bakımından çok kötü mü desem yetersiz mi desem o şekilde bir oyun illa bir noktadan sonra yan görevlere bakmak zorunda kalacaksın sırf ana hikayede ilerlemek için ama zorlanarak ilerlemek istiyorsan evet ilerlersin.
 
Şu modu kurup yan görev yapmanı öneririm. Adamlar bir sürü kaliteli yan görev yazmış ama verdikleri ödül yok neredeyse. Bir yan görev 25 exp verdiğinde neden yapayım ki diyip ana hikayeden gittim sadece.
Cyberpunk ile Skyrim'in exp sistemine geçtiler en temizi. Onun dışında bu mod olmadan W3'de yan görev yapmak için bir sebep yok.
 
Şu modu kurup yan görev yapmanı öneririm. Adamlar bir sürü kaliteli yan görev yazmış ama verdikleri ödül yok neredeyse. Bir yan görev 25 exp verdiğinde neden yapayım ki deyip ana hikayeden gittim sadece.
Cyberpunk ile Skyrim'in exp sistemine geçtiler en temizi. Onun dışında bu mod olmadan W3'de yan görev yapmak için bir sebep yok.

Aga bir de oyunda mesela ben tüccara 7 10 orenlik bir şey satıyorum adam geri bana 70 80 100 orene satıyor neden
 

Yeni konular

Geri
Yukarı