Witcher 3 Save dosyası

190E

Hectopat
Katılım
18 Nisan 2020
Mesajlar
693
Çözümler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Geçen gün indirimde 15 liraya Witcher 3 GOTY aldım, daha önce korsan olarak oyuna başlayıp 2-3 saat kadar oynamıştım hem de iki kere. Bir kez daha o başları oynamak istemiyorum. Virüssüz ve bu sürümde çalısıcak Save dosyası nereden bulabilirim?
 
Tüm soruların cevabı olmadığı için var, cevabı olan 3 kelimelik Google araması için değil.
Bak senin gibi adamlarla hiç uğraşmam normalde ama bu seferlik açıklamamı yapayım. Daha önce hiç internetten save dosyası indirmedim o yüzden "virüssüz ve bu sürümle uyumlu" yazdım. Güvenilir bir site bilmiyorum. İnsanlarla uğraşmayın, bulaşacak yer aramayın. Lütfen. Girip yorum yazmak zorunda değilsin ya da benim açtığım konunun sana bir zararı yok. İstersem "Bu sene STSL'de kim şampiyon oldu?" diye konu açarım.
 
Save dosyasını hangi siteden alacağını bilememiş olabilir, zararlı siteleri bilmediği için buraya sormuş olabilir, hazır cevaplar yerine bir insandan yardım almak istemiş olabilir burada Google'dan bak demek bize düşmez çünkü burası insanların soru sorduğu ve cevap almak isteyeceği bir yer.
 
Hemen hakaret etmeye çalışalım tabi, linke çok alınılmış. :)


Trabzonspor, oradan Google çekmediği için ben cevap vereyim.

Korsan kullanıp virüssüz save sitesi aramak da iyiymiş.
Ne kadar dert oldu içine 3 kere mesajını editledin. :D Oyun 2015'te çıkmış insanlar küçükken gençken hatalar yapıyor sen mükemmel olduğun için bilmiyorsundur bunu.
 

Geri
Yukarı