D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.439 Çözümler 7 10 Eylül 2023 #1 Bu modları kurduktan sonra oyun açılmamaya başladı. Bu sorunu nasıl gideririm? Bu modlarla oynamak istiyorum. Blitz modunu silince oyun açılıyor ama hangisiyle çakıştığını bilmiyorum.
Bu modları kurduktan sonra oyun açılmamaya başladı. Bu sorunu nasıl gideririm? Bu modlarla oynamak istiyorum. Blitz modunu silince oyun açılıyor ama hangisiyle çakıştığını bilmiyorum.
MasterKing25 Kilopat Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 855 Çözümler 7 Yer Erzurum Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kart: GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer Beyaz V2 , İşlemci: Ryzen 5800X3D, Anakart: MSI Mag X570S Torpedo Max , Ram: Corsair Vengeance LPX 3600 Mhz 32 GB, Güç Kaynağı: Raijintek Cratos ATX 3.0 850W 80+ GOLD, Monitör: LG 27GN600-B, İşlemci Soğutucusu: Noctua NH-D15, Bilgisayar Kasası: Lian Li Lancool 207 Beyaz, Klavye: Glorious GMMK 2 (96%) Full Size - Beyaz, Mouse: Glorious Forge (Blue) Wireless, Kulaklık: HyperX Cloud III Wireless Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #2 Kullandığınız modlar next gen ile uyumlu değil next gen'e uygun modlar tercih etmelisiniz. (örnek: Blitz FX next gen ile uyumlu değil) Artı 0 Eksi
Kullandığınız modlar next gen ile uyumlu değil next gen'e uygun modlar tercih etmelisiniz. (örnek: Blitz FX next gen ile uyumlu değil)
KS KS D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.439 Çözümler 7 10 Eylül 2023 #3 MasterKing25 dedi: Kullandığınız modlar next gen ile uyumlu değil next gen'e uygun modlar tercih etmelisiniz. (örnek: Blitz FX next gen ile uyumlu değil) Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
MasterKing25 dedi: Kullandığınız modlar next gen ile uyumlu değil next gen'e uygun modlar tercih etmelisiniz. (örnek: Blitz FX next gen ile uyumlu değil) Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.