Çözüldü Witcher 3 script merger nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Akinbey70

Decapat
Selam.
Bazı beğendiğim ve gerekli olan modlar ile beraber oynamak istiyorum ama oyun ya çöküyor ya da donup kalıyor. Script merger kullanarak birleştirmek gerekiyormuş.
Nasıl yapacağımı bilmiyorum script bilgim yok. Nasıl birleştirebilirim sorunsuz bir şekilde?

1665565162046.png

Çözüm
Sıkıntı çıkarmayacak modlar zaten otomatik olarak birleşir. Birbiriyle çakışan modlar için ise manuel müdahale gereklidir. Ben merge yaparken çoğunluk olanı seçiyorum. Seçmek için ise merge conflict yazan yere sağ tıklayıp çoğunluk olanı seçiyorum. Yani merge conflict'in etrafında B fazlaysa B, C fazlaysa C seçiyorum. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım.
Sıkıntı çıkarmayacak modlar zaten otomatik olarak birleşir. Birbiriyle çakışan modlar için ise manuel müdahale gereklidir. Ben merge yaparken çoğunluk olanı seçiyorum. Seçmek için ise merge conflict yazan yere sağ tıklayıp çoğunluk olanı seçiyorum. Yani merge conflict'in etrafında B fazlaysa B, C fazlaysa C seçiyorum. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı