Çözüldü Witcher 3 sisler adası sonrası yan görevler bir daha yapılamaz mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1HarryPotterFan

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar Witcher 3'te Ciri'nin bulunduğu adaya geldim ve oyun uyardı, bundan sonra bazı yan görevleri yapamayacaksınız diye. Bu görevleri hiç mi yapamayacağım yoksa oyun bittikten sonra devam edebilir miyim?

Çözüm
İyi akşamlar, belli başlı görevleri yapamayacaksınız. Zaten sis adasına geçtikten sonra solda başarısız olanlar yazacak, onlara dönüp tekrar başlayamayacaksınız. Onun dışında oyunun sonuna yaklaştınız sayılır, yan görevleri yapmadan sadece ana hikayeden giderseniz oynayacağınız maksimum 2-2.5 saat bir süre kaldı. hala belirli başlı kontratlar alabilir ve yapmadığınız sayılı yan görevleri yapabilirsiniz. Serüvenin en keyifli noktasındasınız, Ciri'yi bulduktan sonraki kısım oyunun en eğlenceli ve keyifli kısımları. Ayrıyeten oyun bittikten sonra, ekstra oyun sayılabilecek devasa ve harika hikayeleri olan DLC'leri de oynamayı unutmayın, ikiside şahanedir. :)
İyi akşamlar, belli başlı görevleri yapamayacaksınız. Zaten sis adasına geçtikten sonra solda başarısız olanlar yazacak, onlara dönüp tekrar başlayamayacaksınız. Onun dışında oyunun sonuna yaklaştınız sayılır, yan görevleri yapmadan sadece ana hikayeden giderseniz oynayacağınız maksimum 2-2.5 saat bir süre kaldı. hala belirli başlı kontratlar alabilir ve yapmadığınız sayılı yan görevleri yapabilirsiniz. Serüvenin en keyifli noktasındasınız, Ciri'yi bulduktan sonraki kısım oyunun en eğlenceli ve keyifli kısımları. Ayrıyeten oyun bittikten sonra, ekstra oyun sayılabilecek devasa ve harika hikayeleri olan DLC'leri de oynamayı unutmayın, ikiside şahanedir. :)

Son düzenleme:
Çözüm
İyi akşamlar, belli başlı görevleri yapamayacaksınız. Zaten sis adasına geçtikten sonra solda başarısız olanlar yazacak, onlara dönüp tekrar başlayamayacaksınız. Onun dışında oyunun sonuna yaklaştınız sayılır, yan görevleri yapmadan sadece ana hikayeden giderseniz oynayacağınız maksimum 2-2.5 saat bir süre kaldı. hala belirli başlı kontratlar alabilir ve yapmadığınız sayılı yan görevleri yapabilirsiniz. Serüvenin en keyifli noktasındasınız, Ciri'yi bulduktan sonraki kısım oyunun en eğlenceli ve keyifli kısımları. Ayrıyeten oyun bittikten sonra, ekstra oyun sayılabilecek devasa ve harika DLC'leri de oynamayı unutmayın, ikiside şahanedir. :)
Öncelikle hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim göreve başladım ve başarısız yazan hiç bir görev gözükmedi zaten son 10 saatimde pek çok yan görevi bitirmiştim görevleri atlamadığıma sevindim.

Öncelikle hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim göreve başladım ve başarısız yazan hiç bir görev gözükmedi zaten son 10 saatimde pek çok yan görevi bitirmiştim görevleri atlamadığıma sevindim.
Hangi mesaj yardımcı olduysa, çözüm olarak işaretlerseniz seviniriz. Bu sayede, bu konuda sorusu olan arkadaşlar daha rahat sorularına yanıt alabilirler. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı