Witcher 3 sonrası için oyun tavsiyeleri

MyFriend

Kilopat
Daha fazla  
Hocam Witcher 3'ü yeni bitirdim. Kendimi büyük boşlukta hissediyorum. Hikayesi oynanışı güzel bir oyun tavsiye ederseniz sevinirim. Şimdiden söyleyeyim Skyrim'i oynadım bitirdim Kinguinde 95 TL Steamde 50 TL gibi bir miktar param var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dishonored 2, Deus Ex Mankind Divided, Fallout 4, Gears Of War 4 oyunlarını öneririm. Konsolun varsa Uncharted 4 önerebilirim.

Ben oyun tavsiye etmiyorum (eğer yeni bitirdi isen oyunu) bir hafta dışarıda takıl çünkü oyun bitince insan kendini boşlukta hissediyor zevk almazsın oyunlardan. Ama illa oynayacağım diyorsan hikaye derinliği olan Dark Souls 1-2 ya da 3 oyna..

Kardeşim bence sen oynayabilecegin en iyi oyunu oynamışsın zaten başka bir oyunun aynı zevki verebileceğini sanmıyorum. (Witcher 3 ü bitirince aynısı bana da olmuştu [emoji3][emoji3])

Thief. Hikayenin sonu her ne kadar benim hoşuma gitmesede gidişatı heyecanlı ve gerçekten zevkli bir oyun. 45 TL idi yanlış hatırlamıyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…