Witcher 3 sonrası için oyun tavsiyeleri

Hocam Witcher 3'ü yeni bitirdim. Kendimi büyük boşlukta hissediyorum. Hikayesi oynanışı güzel bir oyun tavsiye ederseniz sevinirim. Şimdiden söyleyeyim Skyrim'i oynadım bitirdim :) Kinguinde 95 TL Steamde 50 TL gibi bir miktar param var.
Witcher bitince aynı şeyi yaşadım.[emoji2] Tomb Raider öneririm. Hikayesi, aksiyonu hoş. Sürükleyici.

Witcher bitince aynı şeyi yaşadım.[emoji2] Tomb Raider öneririm. Hikayesi, aksiyonu hoş. Sürükleyici.
Rise of the Tomb Raider oynamıştım bir kaç ay önce hoş oyundu.

Thief. Hikayenin sonu her ne kadar benim hoşuma gitmesede gidişatı heyecanlı ve gerçekten zevkli bir oyun. 45 TL idi yanlış hatırlamıyorsam.
İndirime girerse deneyebilirim istek listeme ekledim teşekkürler.

Ben oyun tavsiye etmiyorum (eğer yeni bitirdi isen oyunu) bir hafta dışarıda takıl çünkü oyun bitince insan kendini boşlukta hissediyor zevk almazsın oyunlardan. Ama illa oynayacağım diyorsan hikaye derinliği olan Dark Souls 1-2 ya da 3 oyna..
Oyunu bitireli bir ay falan oldu sonunda oyunu kafamdan atabildim. Darks Souls 3 ü arkadaşımda oynamıştım yarım saat kadar hoş oyun ancak zorluğu kanser edici

Neymiş bu Witcher 3 ya steam da var hala indirmedim, konuya bakılırsa indirmem gerekiyor gibi :)
Hemen yükle hocam. En az 100 saat oynarsın.

Dishonored 2, Deus Ex Mankind Divided, Fallout 4, Gears Of War 4 oyunlarını öneririm. Konsolun varsa Uncharted 4 önerebilirim.
Fallout 4 aldım iki gün önce 5 saat kadar oynadım. Oyunun atmosferi gerçekten hoş. Pip Boy dan radyo açıp o 50 lerin müzikleriyle mahvolmuş bir dünyada gezmek cidden hoş geldi.

Oyunun atmosferi gerçekten hoş.
Bir Fallout sevdalısı olarak o atmosfer inan fazla neşeli ve renkli. Fallout 4, RPG olarak gelmiş geçmiş en kötü Fallout oyunudur. Fallout New Vegas ve Fallout 3'ü oynarsan oynanış derinliği farkını daha net anlarsın. Hatta
izometrik RPG oynarım diyorsan Fallout 1-2-Brotherhood of Steel de oynamalısın.

Bir Fallout sevdalısı olarak o atmosfer inan fazla neşeli ve renkli. Fallout 4, RPG olarak gelmiş geçmiş en kötü Fallout oyunudur. Fallout New Vegas ve Fallout 3'ü oynarsan oynanış derinliği farkını daha net anlarsın. Hatta
izometrik RPG oynarım diyorsan Fallout 1-2-Brotherhood of Steel de oynamalısın.
Hocam önceki fallout oyunlarını oynamadığım için bir kıyaslama yapamam. Ama önceki oyunlara bakmadan oynarsak iyi geldi bana.

PS 4 varsa Horizon Zero Dawn.
Var ama oyun alacak param yok :(

Son karar nedir Witcher 3 bitti benimde boşluktayım Mafia 2 tekrar yükledim ama önceden oynadığım için çok zevk vermedi Skyrim nasıldır Witcher dan sonra iyi gider mi ?

Son karar nedir Witcher 3 bitti benimde boşluktayım Mafia 2 tekrar yükledim ama önceden oynadığım için çok zevk vermedi Skyrim nasıldır Witcher dan sonra iyi gider mi ?

Skyrim'i uzun uzun anlatmaya kalksam bir kaç saat sürer. Hikaye hakında bilgi edin, evren hakkında bilgi edin sonra oynamaya basla. Ama kesinlikle baslamadan önce yaratılışı, Kimin kim olduğunu, tanrıları falan öğren. Daha çok zevk verir. :)

Skyrim'i uzun uzun anlatmaya kalksam bir kaç saat sürer. Hikaye hakında bilgi edin, evren hakkında bilgi edin sonra oynamaya basla. Ama kesinlikle baslamadan önce yaratılışı, Kimin kim olduğunu, tanrıları falan öğren. Daha çok zevk verir. :)
Önerin için ayrıca teşekkür ederim mesajı yazdıktan sonra oyunda 1-2 saat geçirdim nedense karışık ve dağınık geldi ama hikayesini okuyup tekrar bakarım. Bakalım bu sefer nasıl olacak :)

Gelmiş geçmiş en iyi 5 bilemedin 10 oyun içindedir TES 5. Arkadaşın dediği gibi TES evrenini biraz tanıyıp oyuna başlarsan daha iyi olur. İngilizce seviyen B2 veya daha üzerinde değilse Türkçe yama kurmanı öneririm zira bazı diyaloglar gerçekten zorlayıcı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı