Sürprizbozan Witcher 3 sonu iyi son mu?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kovaa151

Decapat
Daha fazla  
Şu an corvo bianco baglarinda yenneffer arka bahcede manzara onunde uzanmis bana bakiyor. Bu iyi son mu? Triss ile tartisiyorlar diye bir sahne olacağını soylediler. Ama hiçbir olumsuz konusma geçmedi yen ile benim aramda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olaya çok hakim olmadığımı şimdiden belirteyim.

Oyunun iyi son kötü son muhabbeti bence Ciri'nin başına gelenler için deniliyor.

Hem Triss hem Yennefer ile romantik ilişki kurarsanız haberleri olup size ceza veriyorlar. Bu olay özellikle de DLC'ler düşünüldüğünde oyunun sonundan bir hayli önce oluyor. Oyun sonunda ise yanınızda Ciri ya da Dandelion kalıyor.

Olaya çok hakim olmadığımı şimdiden belirteyim.

Oyunun iyi son kötü son muhabbeti bence Ciri'nin başına gelenler için deniliyor.

Hem Triss hem Yennefer ile romantik ilişki kurarsanız haberleri olup size ceza veriyorlar. Bu olay özellikle de DLC'ler düşünüldüğünde oyunun sonundan bir hayli önce oluyor. Oyun sonunda ise yanınızda Ciri ya da Dandelion kalıyor.
Evet peki verdikleri ceza yanimiza ikisininde gelmemesimi?
Ciri kismi ana oyundaydi ve ciriye ben kiliç hediye etmistim. Birde bu ormanin hanimlariyla mucadele ettigimiz kisim var o son nerede oluyor anlamis degilim. Bu ciri portala girmeden onceki karar aşamasimi belirliyor o kocakarilarla olan kısmı

İki dala aynı anda binince ikiside kırılıyodu.
Ben yeni hic aldatmadim ama acaba yen i sadece triss le aldatirsakmi ikiside gelmiyor yoksa mesela shani gibi karakterlerde vardi hatta syanna ile bile oyle bir sahne var. Eger syanna nin son arzusunu gerceklestirseydim yen yine yanima gelirmiydi, gelirse nasil gelirdi bana kizip yine yanimda dururmuydu

Galiba öyle
Ben yeni hic aldatmadim ama acaba yen i sadece triss le aldatirsakmi ikiside gelmiyor yoksa mesela shani gibi karakterlerde vardi hatta syanna ile bile oyle bir sahne var. Eger syanna nin son arzusunu gerceklestirseydim yen yine yanima gelirmiydi, gelirse nasil gelirdi bana kizip yine yanimda dururmuydu

İkisine de yürürsen Dandelion geliyor, ikisine de yürümez yalnız bitirirsen Ciri ile bir sahne oluyor diye biliyorum. Başka karakterlerle ilişki yaşaman sorun olmuyor ama ikisine de yürürsen sana bir sürpriz yapıyorlar.

İkisine de yürürsen Dandelion geliyor, ikisine de yürümez yalnız bitirirsen Ciri ile bir sahne oluyor diye biliyorum. Başka karakterlerle ilişki yaşaman sorun olmuyor ama ikisine de yürürsen sana bir sürpriz yapıyorlar.
İkisinede yurursem ikiside gelip tartisiyormu birbiriyle?
Ben oyunu bitirdim zaten soyleyebilirsiniz bana tabi direk gozukmeyen sekilde yazinda oyunu bitirmeyen biri istemeden okumasin

Evet peki verdikleri ceza yanimiza ikisininde gelmemesimi?
O da var ama bir görev/sahne oluyor. Yatağa bağlayıp üçlü yapacakmış gibi yapıp çekip gidiyorlar. Sanıyorum ki sonrasında trip de atıyorlardır.

Anlattıklarınızdan şuradasınız diyemeyeceğim, çok iyi hatırlamıyorum maalesef.

Yennefer ve Triss dışında yatılabilecek herkesle yatıp bir sorun yaşamadım diye hatırlıyorum.

Oyunu bitirmeyen gelmesin diye başlıkta sürprizbozan var zaten.

Şu an corvo bianco baglarinda yenneffer arka bahcede manzara onunde uzanmis bana bakiyor. Bu iyi son mu? Triss ile tartisiyorlar diye bir sahne olacağını soylediler. Ama hiçbir olumsuz konusma geçmedi yen ile benim aramda.
Demek ki ana oyunda Yen'i seçmişsiniz Triss ile tartışmayı bilmiyorum ama ana oyunda Triss seçerseniz triss gelir, ikisi ile beraber olmuşsanız ciri gelir ana oyunun senaryosunu aktarmadıysanız dandelion gelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı