haliol Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 49 28 Aralık 2024 #1 Witcher 3'ü ilk kez Steam'de oynadım ve bayağı beğendim, yine Steam'den DLC'leri alacaktım fakat Epic'te DLC'ler çok daha ucuz. O yüzden Steam'deki Witcher 3 save dosyalarımı Epic'e geçirmek istiyorum mümkün müdür?
Witcher 3'ü ilk kez Steam'de oynadım ve bayağı beğendim, yine Steam'den DLC'leri alacaktım fakat Epic'te DLC'ler çok daha ucuz. O yüzden Steam'deki Witcher 3 save dosyalarımı Epic'e geçirmek istiyorum mümkün müdür?
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.829 Makaleler 2 Çözümler 445 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #2 Save dosyasını atarsan işe yarayacaktır muhtemelen. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS haliol Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 49 28 Aralık 2024 #3 Yutka46 dedi: Save dosyasını atarsan işe yarayacaktır muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Silahlarımı ve zırhımı kaybeder miyim peki? Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: Save dosyasını atarsan işe yarayacaktır muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Silahlarımı ve zırhımı kaybeder miyim peki?
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.829 Makaleler 2 Çözümler 445 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #4 haliol dedi: Silahlarımı ve zırhımı kaybeder miyim peki? Genişletmek için tıkla... Hayır, aynı save üzerinden oynayacağınız için mantıkken o savede hangi ekipmanları kuşanmışsanız onlar durur. Artı 0 Eksi
haliol dedi: Silahlarımı ve zırhımı kaybeder miyim peki? Genişletmek için tıkla... Hayır, aynı save üzerinden oynayacağınız için mantıkken o savede hangi ekipmanları kuşanmışsanız onlar durur.