Witcher 3 sürekli ölmek

murat_ucar

Hectopat
Katılım
28 Şubat 2016
Mesajlar
624
Makaleler
2
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Witcher 3 oynuyorum ama bi yerden sonra tıkandı. Ya iki yumrukla ölüyorum sinir oldum. Tahıl ambarından fareleri kaçırma görevini yaptım, içeri haydutlar girdi onlarla dövüş diyor ama imkansız yani 2 kılıç darbesiyle öldürüyorlar. Sonra dedim acaba fazla mı hızlı gittim gelişmeden ileriki görevlere mi geçtim diyip eski bi yerden load edip yan görevleri yapıyım dedim onda da ölüyorum. En sonunda oyunu silicem mübarek witcher değil hanımevladı ölmeye yer arıyor. Nerede hata yapıyorum ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna ilk başladığım şeyler aklıma geldi. :) Hocam bende senin gibi söyleniyordum, Sonra QUEN kalkanı varya onu keşfettim. Birde can dolduran iksir var adını tam hatırlamıyorum turuncu renk, ikisi olduktan sonra dövüşlerde sorun olmuyor çok fazla.
 
Daha 3. oyuna geçme fırsatım olmadı. İlk 2 oyunu oynadım ve bitirdim. Böyle şeyler çok yaşadım nedeni ise; zırh, kılıç, yetenek vb. gibi şeylerdi yani sende geliştirmeden geçtiysen olabilir. En kolaya al orayı geç sonra karakteri geliştirmeye önem ver.
 
En kolayın bir üstünde zaten. Bahsettiğim haydutlara kılıçla vuruyorum canları böyle %1 anca eksiliyor en kolaya alsamda birşey değişmez. Bu arada şu Queen kalkanı nedir sen oyunu bitirmişsin anlaşılan biraz bilgi versene.
 
Tab a basılı tutup quen i seç. Ama bu geçici bir çözüm olabilir. Anlattıklarına göre ya zırh çıkarıp başka bir şey giydin ya da oyun ayarlarında bir hata var.
 
Zırh var üstümde hatta biyerde oyun kendisi yönlendirdi zırh geliştirmesi için geliştirdimde. En kolaya alıcam alabilirsem.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı