Witcher 3 takılma sorunu

Makaleler
21
Bu oyunda sürekli takılma yaşıyorum artık delirme noktasına geldim oyunu SSD'ye taşıdım daha beter oldu sürücüler falan zaten hep güncel. Oyuna girince ilk 2-3 dakika ortalama diyecek kadar takılma oluyor sonra azalıyor ama tamamen geçmiyor. Yarım saat, 1 saat geçtikten sonra neredeyse hiç takılma kalmıyor. V-sync ile FPS sınırlandırmayı kapattım hala aynı. Bilen birisi yardım etsin yoksa en sevdiğim oyun en nefret ettiğim oyuna dönüşecek az kaldı. CPU kullanımları en fazla %60-80 arası ve FPS ortalama 65-70. Ayarlar gölge ve bitki hariç Ultra.

2200G işlemci
RX 570 GPU
8 GB RAM
Doku ayarını ultra'dan yükseğe alınca takılmalar azaldı ama tamamen geçmedi.

Son düzenleme:
Sadece gönüllü çeviri yaması var. Ne ekran modu? Eğer tam ekran, pencereli diyorsan tam ekranda oynuyorum. Böyle bir sistemde neden ayar kısayım ki? Oyunda sorun mu var sizce?
Ben de GTA 5 için yama kurdum güncellemeden sonra oynayamadım, benimle birlikte yamayı kullanan çoğu kişi de aynı sorunları yaşadı. Gönüllü çeviri yamasına neden ihtiyaç duydun oyunda Türkçe dil desteği var zaten. Bence fevri davranmadan önce Steam'in ve yamayı indirdiğin internet sitesinin forumlarına bak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı