Hocam bahsetmiştim yüksek FPS'de bile değişik takılmalar oluyor diye, o takılmalar geçti. Oyunun tadı zaten orada 10 kat arttı. Diğer sevme sebepleri bilmiyorum. Aşırı anlamsız şekilde sarıyor.
Bende de küçük küçük takılmalar oluyor bazen sistemim iyi olmasına rağmen, ancak ben çok kafaya takmıyorum. Oyun zevkimi baltalamıyor, ama sendeki takılmalar küçük mü büyük mü bilemem.
Bende de küçük küçük takılmalar oluyor bazen sistemim iyi olmasına rağmen, ancak ben çok kafaya takmıyorum. Oyun zevkimi baltalamıyor, ama sendeki takılmalar küçük mü büyük mü bilemem.
Bende de aynı ekran kartı var, oyunun başından yani Kaer Morhen rüyasından bahsediyorsan Kaer Morhen'de bir gariplik var. Hem grafikler en yüksek ayarlardayken bile pastel boya gibi, hem de FPS diğer haritalara göre daha düşük gibi. Ama manzaraları ile ünlüdür Kaer Morhen
Bende de aynı ekran kartı var, oyunun başından yani Kaer Morhen rüyasından bahsediyorsan Kaer Morhen'de bir gariplik var. Hem grafikler en yüksek ayarlardayken bile pastel boya gibi, hem de FPS diğer haritalara göre daha düşük gibi.
Yırtılma oluyorsa açabilirsin, ama bence kapalı kalsın. Bende o ayar kapalı, 75Hz monitörümün üstünde FPS değerleri almama rağmen yırtılma olmuyor.
Bu arada Hairworks ayarını kapatmanı öneririm, çok gereksiz bir ayardır kendisi ve çok fazla FPS yer. Hatta saçları iyileştiriyor demesine rağmen özellikle Geralt'ın saçını daha kötü yapıyor bence.
Silahların vuruş hissi, skillerin tokluğu falan gayet iyi ama gerek at sürerken saçma sapan yönlere gitmesi-birden bire durması ve genel manada kütük gibi mekaniklerinden dolayı bende size katılıyorum, pek iyi değil.
He birde hikayesi cidden güzel oyunun. Özellikle Blood and Wine'a bayıldım.