K koslowin Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 131 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #1 Ekran kartı GTX 1650 OC Anakart H410M-D İşlemci i5 10400F Oyun sadece toussaint haritasında böyle oluyor, diğer haritalarda bir sıkıntı yok. Oyunu bazen yüksek bazen Ultra ayarlarda oynuyorum ama bütün ayarlarda aynı sıkıntı var. Sürprizbozan: Fotoğraf
Oyun sadece toussaint haritasında böyle oluyor, diğer haritalarda bir sıkıntı yok. Oyunu bazen yüksek bazen Ultra ayarlarda oynuyorum ama bütün ayarlarda aynı sıkıntı var. Sürprizbozan: Fotoğraf
Çözüm 3 3 391065 15 Mayıs 2023 Bir kişide aynı seninkine benzer bir durum olmuş. Portal açıldı diye endişelenmiş bir ara Bu durum genelde eksik dosya veya OC ile ortaya çıkıyor diye yazmışlar. Doğrulama yapınca geçti diyen var, OC kapatınca geçti diyende var.
Bir kişide aynı seninkine benzer bir durum olmuş. Portal açıldı diye endişelenmiş bir ara Bu durum genelde eksik dosya veya OC ile ortaya çıkıyor diye yazmışlar. Doğrulama yapınca geçti diyen var, OC kapatınca geçti diyende var.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 64 15 Mayıs 2023 #2 OC yapıldı mı ekran kartına? Artı 0 Eksi
KS KS K koslowin Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 131 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #3 391065 dedi: OC yapıldı mı ekran kartına? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 64 15 Mayıs 2023 #4 Bir kişide aynı seninkine benzer bir durum olmuş. Portal açıldı diye endişelenmiş bir ara Bu durum genelde eksik dosya veya OC ile ortaya çıkıyor diye yazmışlar. Doğrulama yapınca geçti diyen var, OC kapatınca geçti diyende var. Artı 0 Eksi Çözüm
Bir kişide aynı seninkine benzer bir durum olmuş. Portal açıldı diye endişelenmiş bir ara Bu durum genelde eksik dosya veya OC ile ortaya çıkıyor diye yazmışlar. Doğrulama yapınca geçti diyen var, OC kapatınca geçti diyende var.
KS KS K koslowin Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 131 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #5 391065 dedi: Bir kişide aynı seninkine benzer bir durum olmuş. Portal açıldı diye endişelenmiş bir ara Bu durum genelde eksik dosya veya OC ile ortaya çıkıyor diye yazmışlar. Doğrulama yapınca geçti diyen var, OC kapatınca geçti diyende var. Genişletmek için tıkla... Güncelleme gelmişti bende yaptım diye hatırlıyordum dosyaları doğrulayınca güncellemeyi tekrar yaptı maptaki bozukluk kalmadı. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
391065 dedi: Bir kişide aynı seninkine benzer bir durum olmuş. Portal açıldı diye endişelenmiş bir ara Bu durum genelde eksik dosya veya OC ile ortaya çıkıyor diye yazmışlar. Doğrulama yapınca geçti diyen var, OC kapatınca geçti diyende var. Genişletmek için tıkla... Güncelleme gelmişti bende yaptım diye hatırlıyordum dosyaları doğrulayınca güncellemeyi tekrar yaptı maptaki bozukluk kalmadı. Teşekkürler.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 64 15 Mayıs 2023 #6 Geçmiş olsun... Artı 0 Eksi