Çözüldü Witcher 3 Toussaint'te görüntü bozuluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

koslowin

Hectopat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Ekran kartı
GTX 1650 OC
Anakart
H410M-D
İşlemci
i5 10400F
Oyun sadece toussaint haritasında böyle oluyor, diğer haritalarda bir sıkıntı yok. Oyunu bazen yüksek bazen Ultra ayarlarda oynuyorum ama bütün ayarlarda aynı sıkıntı var.

image.png

Çözüm
Bir kişide aynı seninkine benzer bir durum olmuş. Portal açıldı diye endişelenmiş bir ara 😁

Bu durum genelde eksik dosya veya OC ile ortaya çıkıyor diye yazmışlar. Doğrulama yapınca geçti diyen var, OC kapatınca geçti diyende var.
Bir kişide aynı seninkine benzer bir durum olmuş. Portal açıldı diye endişelenmiş bir ara 😁

Bu durum genelde eksik dosya veya OC ile ortaya çıkıyor diye yazmışlar. Doğrulama yapınca geçti diyen var, OC kapatınca geçti diyende var.

Çözüm

Güncelleme gelmişti bende yaptım diye hatırlıyordum dosyaları doğrulayınca güncellemeyi tekrar yaptı maptaki bozukluk kalmadı. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı