Witcher 3 Triss ile yeneffer seçimi

Bu sadece teori. Koskoca Lambert’in minnacık ayak izleri olmaz.
Sizi bayadır görmüyordum, özlemişim hocam.

Sizi bayadır görmüyordum, özlemişim hocam.
İlgimi çeken konular görememiştim hocam, o sebeple yazmıyordum, yoksa buralardayım hep.
Bu sadece teori. Koskoca Lambert’in minnacık ayak izleri olmaz.
Sorun keşke sadece ayak izi olsaydı, Lambert, Geralt’ın sorusuna cevap verirken üzülerek, “He was a friend” diyor, büyük ihtimalle ya ölü ya da dostluğunu bozduğu birisi. Karakter olarak da birbirlerine gram yakın değiller, hep bir laf dalaşı, hep bir kavga içerisindeler.

Kızıl ve siyah seçimi işte. Seçin birini

Peki deniz fenerinde birlikte olduğumuz için Triss i mi seçmiş oldum? Bahsettiğiniz görevde yen ile yakınlaşıp Triss e tavır yaparsam yen i mi seçmiş olurum? İlerideki görevde yen ile opusmezsem Triss ile mi devam etmiş oluyorum?

Şu an Triss'i seçmiş sayılıyorsunuz, herhangi bir şekilde iptal de edemezsiniz, bir kere bu yola girdiniz hocam, geri dönüş yok

Triss'e nedense hiç ısınamadım. Yennefer'ıda sevmiyorum. Oyunda bile sap kaldım yani.

Geri dönüşü yok. Eğer Yenn ile yakınlaşırsanız daha kötü şeyler olabilir. Tabii sizin seçiminiz ama ben Triss'ten devam edin derim.

Geri dönüşü yok. Eğer Yenn ile yakınlaşırsanız daha kötü şeyler olabilir. Tabii sizin seçiminiz ama ben Triss'ten devam edin derim.
Artık çok geç... Cin görevinde Yen'e seni seviyorum dedim. Napayım kıyamadım ona da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…