Sürprizbozan Witcher 3 Triss ilişkisi

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam Geralt'ın gerçek aşkı yen olabilir ama ben oyun içinde soğuk tavırlarını çekmeyi gerçekten sevmediğim için oyuna 2. defa başladım Triss ile mutlu bir yaşantı sürmeyi planlıyorum.

İlk 2 oyunu oynadın mı?

Herhangi bir sorun olmaz, eski kayıtlara dönmenize gerek yok.

Olmaz hocam, orada ne cevap verirseniz verin aynı tepkiyi veriyor. Triss'ten şaşmayın. Yennefer pişmanlıktır.
Sadece 3. oyunu oynayanlar Triss'i, hikayeyi bilenler Yennefer'ı seçer.
Gerçi ben sadece oyunu oynamış olduğum zamanlarda da Yennefer'ı seçmiştim.

Son düzenleme:
Oyunların hepsini oynadım hocam hikayeyi de biliyorum ama yine de tercihim değişmiyor sadece Shani işin içine girerse tercihim değişir.
Yennefer ile Geralt'ın birbirleri için yaratılmış olmasına rağmen, Yennefer'ın Ciri'ye annelik etmesine rağmen ve Triss'in Geralt'ı hastalığından yararlanarak onu gerek cinsel gerek pis işleri için kullanmasına rağmen hala nasıl Triss'i sevebiliyorsunuz hocam?

İlk 2 oyunu oynadın mı?

Oyunların remake hali çıkarsa tabii oynarım 2'ye başladım ama mekanikleri bayağı sinir etti Triss'in bizi ne için kullandığını biliyorum ama yine de 3. oyunda olduğumuz için tercihim Triss oluyor ilk oynayışımda yeni seçmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…