Witcher 3 Triss vs Yennefer

Sonuna kadar Triss 🙂 Yennefer karakter itibariyle soğuk,mesafeli ve buyurgan. Triss ise sempatik. Yennefer ile bir çok savaş kazanabilirsiniz ancak triss çocuğunu doğurur,yemek yapar,ortalığı toparlar boş zamanlarında büyü öğretir geçinir gidersiniz 😁

Ya dostum öyle değil 😁 Blood and Wine da geliyor evinde oturuyor arka bahçede ne poz veriyor ne bir şey dokundurmuyorda 😁 Sadece oturuyor ve "Gitmem gerekiyor" dediğinde "Hemen gel özletme" gibisinden bir şey diyor 😁
Toplam 5 kere bitirdim, hiç birisin de eğilmedim o adamın önünde. Hep tersledim tüm oyun boyunca 😂

Bende eğilmedim ve sürekli tersledim o adamı 😁 Zaten öyle olması gerekli.
Sonuçta çok gıcık ya yeterli 😁

İkisini birden seçmiştim. Tekrar olsa yine ikisini seçerim.

Bende bir oynamamda ikisini birden seçmiştim ancak o görevden sonra biraz gülmüştüm 😁

Ama DLC yönünde Blood And Wine da çok istediğim bir şey olmuştu ve Ciri ile buluşmuştum ve pişmanlığım gitmişti 😁

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şekilde oynadım. Ana konu değişmese de karakterlerle olan diyaloglardan dolayı alternatif sonlar oluşuyor. Farklı oyun oynamış gibi oluyorsunuz. Sadece Triss ve Yennefer ile ilgili olanlar da değil üstelik. Ciri, Letho, Ayna Ustası, Cerys, Düşes Anna vs. vs. tonla karakter oyunu farklı yönlerde etkileyebiliyor. Her birini ayrı ayrı oynayıp keyif almak mümkün.

Her şekilde oynadım. Ana konu değişmese de karakterlerle olan diyaloglardan dolayı alternatif sonlar oluşuyor. Farklı oyun oynamış gibi oluyorsunuz. Sadece Triss ve Yennefer ile ilgili olanlar da değil üstelik. Ciri, Letho, Ayna Ustası, Cerys, Düşes Anna vs. vs. tonla karakter oyunu farklı yönlerde etkileyebiliyor. Her birini ayrı ayrı oynayıp keyif almak mümkün.

Çok doğru mesela Kare Morhen Savaşı öncesinde eğer Triss'i seçersen Yen sizi yukarıya çağırmıyor ve Uma üstüne kustuğunda Yen Geraltın temizlemesine izin vermiyor alternatif senaryolar oyunu mükemmel hale getiriyor en az 5 defa oynayıp alternatif sonlarla yaparsan hiç sıkılmazsın. "Zengin Senaryo" dediğin böyle olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı