Witcher 3 Triss vs Yennefer

Ya dostum öyle değil Blood and Wine da geliyor evinde oturuyor arka bahçede ne poz veriyor ne bir şey dokundurmuyorda Sadece oturuyor ve "Gitmem gerekiyor" dediğinde "Hemen gel özletme" gibisinden bir şey diyor
Toplam 5 kere bitirdim, hiç birisin de eğilmedim o adamın önünde. Hep tersledim tüm oyun boyunca

Bende eğilmedim ve sürekli tersledim o adamı Zaten öyle olması gerekli.
Sonuçta çok gıcık ya yeterli

Oyundaki Triss ile kitaptaki Triss farklı ya Kitaptaki Yen ile oyundaki Yen çok uyumlu. Oyunda bazı durumlarda Geralt, Yen'in köpeği gibi hissetsem de, tercihim Vengerbergli Yennefer.

İkisini birden seçmiştim. Tekrar olsa yine ikisini seçerim.

Bende bir oynamamda ikisini birden seçmiştim ancak o görevden sonra biraz gülmüştüm

Ama DLC yönünde Blood And Wine da çok istediğim bir şey olmuştu ve Ciri ile buluşmuştum ve pişmanlığım gitmişti

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şekilde oynadım. Ana konu değişmese de karakterlerle olan diyaloglardan dolayı alternatif sonlar oluşuyor. Farklı oyun oynamış gibi oluyorsunuz. Sadece Triss ve Yennefer ile ilgili olanlar da değil üstelik. Ciri, Letho, Ayna Ustası, Cerys, Düşes Anna vs. vs. tonla karakter oyunu farklı yönlerde etkileyebiliyor. Her birini ayrı ayrı oynayıp keyif almak mümkün.

Çok doğru mesela Kare Morhen Savaşı öncesinde eğer Triss'i seçersen Yen sizi yukarıya çağırmıyor ve Uma üstüne kustuğunda Yen Geraltın temizlemesine izin vermiyor alternatif senaryolar oyunu mükemmel hale getiriyor en az 5 defa oynayıp alternatif sonlarla yaparsan hiç sıkılmazsın. "Zengin Senaryo" dediğin böyle olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…