Sanırım video izleyerek yetineceğim pahalı bayaA Plague Tale: Innocence.
Grafiklerin göz doyuracağı bir oyun isterdim basit geldi sanki eski gibi.Gothic serisine baktınız mı?
Sanırım video izleyerek yetineceğim pahalı bayağı
Grafiklerin göz doyuracağı bir oyun isterdim basit geldi sanki eski gibi.
ilk olarak witcher 3 ve rdr 2 gibi büyül ve hikayesi ağır oyunları aynanda götürmeni tavsiye etmem. birisini seç ve bitir ardından diğerini bitir. hepsi bittikten sonra da başka hikayeli bi oyun araştırabilirsin. ben sana tomb raider önerebilirimMerhabalar, Witcher 3'ü bitirmeye az kaldı. RDR 2'yi yarıladım ve bunlar bitince güzel hikaye temalı oyun öneriniz var mı?
Çok pahalı olmasın ama
Şimdiden teşekkürler.
Sanırım tomb raider olabilir zaten epic games ücretsiz vermişti aklıma geldi şimdi <3ilk olarak witcher 3 ve rdr 2 gibi büyül ve hikayesi ağır oyunları aynanda götürmeni tavsiye etmem. birisini seç ve bitir ardından diğerini bitir. hepsi bittikten sonra da başka hikayeli bi oyun araştırabilirsin. ben sana tomb raider önerebilirim
Witcher 3 atmosferinden ve grafiklerden bir an düşünce tuhaf hissederim önce olsa olurdu aslındaWitcher2![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.