Witcher 3 Velen görevlerinden sonraki save dosyası önerisi

Makaleler
4
Witcher 3'ü çok severim, ancak Velen'den ve oradaki Kanlı Baron görevi hariç tüm görevlerden nefret ederim. Aynı şekilde orada yaşayan kimseyi de sevmem, hele ki aynı yeri 6 kere falan oynayınca insan bunalıyor. Velen ve öncesindeki tüm görevler en iyi şekilde bitirilmiş ve Novigrad şehrine ayak basılmamış bir save dosyası var mı elinizde?

Aynı şekilde saveyi oynayan kişi oyunu adam akıllı oynadıysa sevinirim, oyunu açtığım zaman çapulcu teçhizatları giymiş ve leveli düşük bir Geralt ile karşılaşmak istemiyorum. Çok kötü olmasın yeter, yan görevler ve kontratlar ile toparlarım ben.

Ek olarak, bende Hearts of Stone ve Blood and Wine, üstüne üstlük bedava tüm DLC'ler ve ortalama 35 tane mod yüklü. Save dosyasının bunlarla uyumlu olması gerek.

Ayriyeten Witcher 2 kayıtlarının açık olması, ve orada da en iyi seçeneklerin seçilmesi gerek. Biliyorum çok şey istedim ama umarım bulunabilir :)

@strigoi, sende vardır belki böyle bir save.

Şöyle bir save buldum, adam iyi oynamış sanırım. Görsellerden gördüğüm kadarıyla Griffin teçhizatı falan kasmış, ancak oyunun menüsü eski. Yani ilk sürüm falan olmalı, acaba Steam'deki son sürümü destekler mi?

Son düzenleme:
Attığınız save çalışıyordu. Bizzat kullanmıştım hocam. Bana göre aşırı çirkin olan Griffin setinin görünüşünü azcık olsa da düzelten bir mod var, siz de benim gibi setin görünüşünü sevmiyorsanız kullanabilirsiniz.
Bu modla da fırın eldiveni gibi kocaman olan eldivenlerden de kurtulursunuz. Griffin seti biraz öyle çünkü :D

Son düzenleme:
Witcher 3'ü çok severim, ancak Velen'den ve oradaki kanlı baron görevi hariç tüm görevlerden nefret ederim. Aynı şekilde orada yaşayan kimseyi de sevmem, hele ki aynı yeri 6 kere falan oynayınca insan bunalıyor. Velen ve öncesindeki tüm görevler en iyi şekilde bitirilmiş ve novigrad şehrine ayak basılmamış bir Save dosyası var mı elinizde?

Aynı şekilde Save'yi oynayan kişi oyunu adam akıllı oynadıysa sevinirim, oyunu açtığım zaman çapulcu teçhizatları giymiş ve Level'i düşük bir Geralt ile karşılaşmak istemiyorum. Çok kötü olmasın yeter, yan görevler ve kontratlar ile toparlarım ben.

Ek olarak, bende Hearts of Stone ve Blood and Wine, üstüne üstlük bedava tüm DLC'ler ve ortalama 35 tane mod yüklü. Save dosyasının bunlarla uyumlu olması gerek.

Ayriyeten Witcher 2 kayıtlarının açık olması, ve orada da en iyi seçeneklerin seçilmesi gerek. Biliyorum çok şey istedim ama umarım bulunabilir :)

@strigoi, sende vardır belki böyle bir Save.

Şöyle bir Save buldum, adam iyi oynamış sanırım. Görsellerden gördüğüm kadarıyla griffin teçhizatı falan kasmış, ancak oyunun menüsü eski. Yani ilk sürüm falan olmalı, acaba Steam'deki son sürümü destekler mi?

Bende var ama arayıp bulmam gerek bir de Witcher 2 Save'lerini kullanmadım modda kullanmadım istiyorsan bulur atarım.

Hay Allah razı olsun böyle bir Save dosyası lazımdı bana, 3.kez bitiriyordum bu Velen'e bir daha katlanamayacaktım.

Hocam demek istemiyorum ama...
Ketçap mayonez de olsun mu?
Olsun mümkünse :)
Burada benim istediğim şey yok sanırım.
Bende var ama arayıp bulmam gerek bir de Witcher 2 Save'lerini kullanmadım modda kullanmadım istiyorsan bulur atarım.
Modlarla ve DLC'lerle çalışır yüksek ihtimalle ama Witcher 2 Save olayı sıkıntı, görmek istiyorum o Letho'yu :(
Hocam şimdi baktım, en eski "Reuven'in Hazinesi" görevi var maalesef. Çok fazla dosya olduğu için ondan önceki save dosyalarımı silmiştim. Ve save dosyası NewGame+ ile, sıfırdan değil yani. Bir deneyebilirsiniz o save dosyasını, bir sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.
Letho yaşıyorsa ve Novigrad'dan önceki yerlerdeki görevlerin tümünü veya en azından genelini iyi sonla bitirdiysen razıyım.
Hay Allah razı olsun böyle bir Save dosyası lazımdı bana, 3.kez bitiriyordum bu Velen'e bir daha katlanamayacaktım.
Önemli değil :)
2.5-3 hafta önce bu konu açılsaydı yardımcı olabilirdim ama şu an İmrelith (ismi yanlış yazmış olabilirim)'le savaşmak üzereyim 😄
Yazık oldu :( evet, yanlış yazdın :D doğrusu Imlerith.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı