Witcher 3 Velen görevlerinden sonraki save dosyası önerisi

Blood and Wine DLC'si gözükmüyor neden acaba bilen var mı?

Hocam 1.32 sürümünün Save'i var şu anda velende hiçbir görevim yok. Letho falan da yaşıyor. Witcher 2 Save'leri de açık. 12 lvldim galiba. Novigrada daha girmedim.

Blood and Wine DLC'si gözükmüyor neden acaba bilen var mı?
Çok alakasız bir konuda sordun bak şimdi konu açmamış mıydın sen? Linkini at bakayım.

@strigoi bekliyorum bu arada saveyi
Hocam 1.32 sürümünün Save'i var şu anda Velen'de hiçbir görevim yok. Letho falan da yaşıyor. Witcher 2 Save'leri de açık. 12 LVL'idim galiba. Novigrad'a daha girmedim.
Tam istediğim gibi, bir yere yükleyip linkini atabilir misin lütfen?

Çok alakasız bir konuda sordun bak şimdi konu açmamış mıydın sen? Linkini at bakayım.

@strigoi bekliyorum bu arada Save'yi

Yok hocam, bu Save dosyasını kurdum yorumum var zaten, ama Blood and Wine DLC görevleri gözükmüyor bu Save Game kurduğumuzda başka bir konuda açmadım.

Lambert teorisi saçmalıktan ibaret hocam. Rastgele bir hancı da Yennefer kardı veriyor, o zaman hancı da Yenneferle mi... Neyse o teori tırt çok fazla kere çürütüldü zaten. Eskel ile olan olay “Something Ends Something Begins” kitabı işte hocam, bir çok kez söylemiştim size bunu. O da canon olmayan Witcher kitabı. Gerçek serisinin dışında, Sapkowski’nin arkadaşlarının evliliği için yazdığı bir kitap. Normal seride aralarında bir şey yok.

Hocam ama bu açıdan bakarsak işin içinden çıkamayız bence. Yen kimlerle yatıp kalktı, hele hele Istredd, Geralt kimlerle yatıp kalktı Allah bilir. Benim anladığım kadarıyla, Witcher evreninde biriyle yatmak büyütülecek bir durum değil.

@strigoi bekliyorum bu arada saveyi

Tam istediğim gibi, bir yere yükleyip linkini atabilir misin lütfen?
Bilgisayar başına geçtiğim zaman saveyi atarım, şu anda giremiyorum.

Canım sıkılınca Geralt'ı geneleve götürüyorum hocam. Ve 8Mbit internet ile arkaplanda oyun indiriyorum. Ne kadar sıkıldığımı siz düşünün.

Eskel olayını birçok kez anlattım derken Witcher 2 Farewell of the White Wolf konusunu mu bahsediyorsun? Ben hiç hatırlamıyorum çünkü öyle bir şey söylediğini.

Eskel olayını birçok kez anlattım derken Witcher 2 Farewell of the White Wolf konusunu mu bahsediyorsun? Ben hiç hatırlamıyorum çünkü öyle bir şey söylediğini.
Evet hocam. O modda da aynı şekilde Triss ile Eskel’in arasında bir durum oluyor, tam olarak söylememişim sanırım Kusuruma bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…