Buse Hanlı Yoctopat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar merhaba ben oyunu bitirdim sadece gezinti yapıyorum fakat Velen haritasında Sapayol’da ilk defa gördüğüm bir işaret çıktı .aşağıda olarak gösteriyor ama mağaraya girdiğimde sembol kayboluyor .ne olduğunu bilen biri var mı? Dosya Ekleri 5BD8D8DB-A1A7-48F4-8E04-31DB4A69AF2B.jpeg 431,8 KB · Görüntüleme: 73 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2023
Arkadaşlar merhaba ben oyunu bitirdim sadece gezinti yapıyorum fakat Velen haritasında Sapayol’da ilk defa gördüğüm bir işaret çıktı .aşağıda olarak gösteriyor ama mağaraya girdiğimde sembol kayboluyor .ne olduğunu bilen biri var mı?
Trojen Max Centipat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #2 O işaretler yer altı mağaralarındaki portalları gösteriyor. Mağaranın içinde olduğu için aşağıda gösteriyor. Artı 0 Eksi
O işaretler yer altı mağaralarındaki portalları gösteriyor. Mağaranın içinde olduğu için aşağıda gösteriyor.