Witcher 3' "Very Hard" modu var mı?

Küçük Emrah

Kilopat
Death March'ta oynuyorum. Ama oyun çok kolay geliyor. Hile de yapmadım. Sadece 3 Skill Point ekledim kendime. Bir de sınırsız slot ekledim. 20. leveldeyim. Kendi levelimdekiler çok kolay geliyor. Yükleyebileceğim very hard modu var mı?

Zırhını çıkar ve kılıç olarak tahta kılıç kullan. Yeterince zor olur umarım.
Şaka yapmıyorum. Oyunun ortalarındayım. İlk normal zorlukla başladım. Kolay geldi. Bir üste aldım. Ustalaştıktan sonra oda kolay geldi. Death March zorluyor ama witcher oynarken planlı oynamak yağları bombaları işaretleri en doğru anda kullanmak istiyorum. Doğru perkleri alınca pek zorluğu kalmadı. O yüzden böyle bir istekte bulundum. Ama öyle bir mod yoksa bile Death March tatmin edici.
New Game+ denedin mi?
Hayır denemedim. Ortalardayım. Ek paketlerle beraber bitirince tekrardan başlıyacağım. Acaba witcherla beraber sekiro ve dark souls 2 yi aynı anda oynadığım için mi kolay geldi :) O oyunlar kafayı yedirtiyor çünkü.

Oyunda yapabildiğim tek taktik QUEN + Dodge + Hızlı Saldiri. Sizce bu taktikle Ölüm Marşı tamamlanabilir mi [emoji16]

@MertAkyz

Oyunun mekaniklerini biraz öğrenince gerçekten ölüm marşı kolay gelmeye başlıyor.

Buda örneği:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@@Küçük Emrah
Bu modlara göz atabilirsiniz:

Sen bunu bırakıp Nioh oyna o zaman, hem Geralt'a benziyor ana karakter 🙂
Nioh güzel oyun. Ama Witcher 3'ün yanında hiçbirşey. Witcherdaki hikaye açık dünya çeşitlilik hiçbir oyunda yok neredeyse.
@MertAkyz

Oyunun mekaniklerini biraz öğrenince gerçekten ölüm marşı kolay gelmeye başlıyor.

Buda örneği:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@@Küçük Emrah
Bu modlara göz atabilirsiniz:

Teşekkür ediyorum. Bitirince tekrar başlıyacağım. New game plus ve bu modlarla 2. oyun bambaşka bir deneyim olur teşekkürler.
Eğer oynamadıysanız Witcher 2 oyununu öneririm. Serinin en zor oyunudur.
Onuda oynadım. Başları özellikle zordu. Teşekkürler yinede önerin için. Alında ilk oynayışım da çok zor olmaması güzel. Sekiro beni baya çıldırtıyor çünkü.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı