Witcher 3 vs Kingdom Come: Deliverance

nukleerbey14

Femtopat
Daha fazla  
Açık dünyası önemli değil hangi oyunun ana görevleri ve atmosferi daha iyidir hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı tür gözükseler de ikisi çok farklı oyunlar, bir kere Witcher 3 bir Aksiyon-RPG oyunu, KCD ise tam RPG oyunu. Bu ikili arasından ben de Witcher 3 derim, gerek hikayesi, gerek aksiyonu, müzikleri vs. derken çok üstün çıkar. KCD2 deseydin arada kalabilirdim, bence Witcher 3'den daha iyi bir oyun.

İşin özü ikisi de farklı oyunlar, Witcher 3'deki sunum daha filmvari diğeri daha RPG.

İkisini de oynamış birisi olarak, Witcher 3 çok güzel bir oyun. Yeri başkadır.

KCD1 ise bağımsız yapım olmasına rağmen iyi iş çıkarsa da, oyun bazen baş ağrıtacak derece de sinirlendirmişti beni.

Hocam Witcher 3 her ne kadar kendini kanıtlamış olsa da kcd2 bence harika bir oyun ama bayağı hantal yapan adamlarda gerçekçilik takıntısı olduğu için ağır ağır ilerliyor ortalama 75 100 saatte bitebilir fakat Witcher kcd2ye göre daha hızlı ilerliyor fakat oda bayağı uzun sürüyor ben şahsi tercih olarak kcdyi daha çok beğeniyorum.

Çok farklı oyunlar sana bağlı
Gerçekçi bir açık dünya oyun istiyorsan KCD biraz daha fantastik bir dünya istiyorsan kurtcuk 3

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı