Bence Witcher 3'ün yanında şansı dahi yok.![]()
Bu tarz sorulara verilen cevapları okurken kahkaha tufanı yaşıyorum. "Şu şu nedenlerle ben şu oyunu daha çok seviyorum" demek yerine "hüğğ iki tane kılıç animasyonu var hüğğğ" ya da "bu ne olum at sür ateş et at sür ateş et çok sıkıcı" şeklinde yorumlar geliyor. Sorduğunuz soru da bu haliyle ucu açık kalıyor. Ne istediğinizi daha net belirtseniz iyi olur. Şimdi biri çıkıp oyunda büyü kullanıldığı için Witcher 3'ü överse burada RDR2'nin şansı kalmıyor çünkü oyunda böyle bir mekanik yok.
Komedi kategorisi mi bu?
Witcher 3 iyiymiş.Next Gen sürümünde bile çöp grafiği var be.
Kombat desen o da yok.
Next Gen sürümünde Grafik önemli değil mi?Grafik önemli bir şey değil ve Witcher 3'ün sanat tasarımı RDR 2'yi bertaraf ediyor.
Bence Witcher 3'ün yanında şansı dahi yok.![]()
Bu tarz sorulara verilen cevapları okurken kahkaha tufanı yaşıyorum. "Şu şu nedenlerle ben şu oyunu daha çok seviyorum" demek yerine "hüğğ iki tane kılıç animasyonu var hüğğğ" ya da "bu ne olum at sür ateş et at sür ateş et çok sıkıcı" şeklinde yorumlar geliyor. Sorduğunuz soru da bu haliyle ucu açık kalıyor. Ne istediğinizi daha net belirtseniz iyi olur. Şimdi biri çıkıp oyunda büyü kullanıldığı için Witcher 3'ü överse burada RDR2'nin şansı kalmıyor çünkü oyunda böyle bir mekanik yok.
Grafikleri sona çektiğinden emin misin? Witcher 3'ün sanat tasarımı RDR 2'yi zaten bertaraf ettiği için sorun olmuyor. Ayrıca RDR 2'nin grafik kalitesi öyle müthiş falan değil. TLOU 2'nin yanında iyi değil.Next Gen sürümünde Grafik önemli değil mi?
Zaten grafik üzerine bi güncelleme bu.
Hala rezil grafiklere devam.
Oynamayanlar bile övüyor sen düşün. Bu arada RDR 2'yi bitirmiş olarak öyle anlatılan kadar iyi bir oyun değil. Tek özel tarafı hikayenin empati duygusunu güzelce işlemesi ama daha fazlası değil. Arthur çok yüzeysel bir karakter ve zeka yoksulu birisi. Dutch'ın yanına 6-7 tane adamla gitseydi oyun zaten iyi sonla biterdi ama Arthur ne yaptı *ntihar edip kahraman olmayı seçti. Bence önemsiz bir karakter. Ayrıca yan karakterler (Dutch hariç) iyi işlenmemiş. John bile öyle aman aman bir özelliğe sahip değil.Tercih ve zevk meselesi, benim gözümde de RDR2'nin şansı yok fakat bunu her yerde söylemeye cesaret bulamıyorsun, malum bizim toplumun RDR2'ye yaklaşımı korkutabiliyor. Milli değer gözüyle bakılıyor kötü söz ettiysen zombi gibi çullanıyorlar tepene.
Witcher 3 atmosfer olarak beni de daha çok etkiliyor. Gerçekten de içinde bulunduğum bölgenin gerek tasarımlar, gerek olaylar, gerek hikaye, gerek müzikler ile beni içine çekmesi çok hoşum gidiyor. Bölgeden bölgeye insanların kültürel değişimleri de çok iyi işlenmiş. Ayrıca Hearts of Stone ve Blood and Wine paketleri ile oyuna çok hoşum giden iki hikaye daha ekleniyor. İlk oynadığımda Gaunter O'Dimm beni çok etkilemişti. İlginç güçleri ve hakkında çok az şey bilmemiz karakterin gizemini ve etkileyiciliğini artırıyor.Witcher 3'ü daha çok seviyorum çünkü Velen'e gittiğimde orada yaşanan kıyımı ve çaresizliği, Novigrad'da o baskıcı yönetimi ve Skelige'de Kuzeylilerin huzurunu anlayabiliyorum. Hem hikayesiyle, hem atmosferiyle hem de sanat tasarımıyla beni tekrar tekrar oynamaya iten bir deneyim. Tüm kitapları okumuş ve tüm oyunlarını oynamış birisi olarak en iyi hikayeye sahip olmasa bile benim için RDR 2'nin çok üstünde olan bir deneyim. Hem de ana karakteri Geralt ciddi anlamda güzel yazılmış bir karakter ve olay örgüsü içerisinde geçen yan karakterlerin Geralt ile diyalogları çok ustaca yazılmış. Bir oyun içerisinde 3 tane oyunu sığdırmışlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.